Hof Ter Leeuwe

Een gloednieuwe branding én applicatie voor dit paradepaardje

Scroll

Voortplantingscentrum

Hof Ter Leeuwe is een Europees erkend voortplantingscentrum voor paarden, gelegen in Zoutleeuw. Van de afname, het invriezen en transporteren van hengstensperma en embryo’s tot inseminatie, transplantatie, ovum pick up (OPU) en geboorte-begeleiding: ze vinden voor elk paard de juiste aanpak.

Branding

We hebben met zorg en toewijding de rebranding van Hof Ter Leeuwe volbracht. Dit omvatte een grondige herziening van het bestaande logo, waarbij we het een eigentijdse update gaven die de essentie van het merk vasthield, terwijl het toch een vernieuwde uitstraling kreeg. We kozen zorgvuldig een aangepast kleurenpalet dat naadloos aansluit bij de identiteit van Hof Ter Leeuwe en de gewenste perceptie overbrengt.

Het nieuwe logo, de kleuren en andere visuele elementen werden vastgelegd in een huisstijlgids, waardoor een consistente en professionele uitstraling wordt gewaarborgd in alle toekomstige communicatie-uitingen van Hof Ter Leeuwe.

Enkele printtoepassingen en een volledig nieuwe website passeerden vervolgens de revue, die naadloos aansluiten bij het vernieuwde merkimago. Elk detail is zorgvuldig overwogen en afgestemd op de doelstellingen van Hof Ter Leeuwe, met als resultaat een samenhangende en gedenkwaardige visuele identiteit.

Applicatie

Voor de totstandkoming van de applicatie startten we met een gedetailleerde analyse van de werking van Hof Ter Leeuwe. Hoe werken ze nu en hoe zouden ze graag willen werken? Op deze manier konden we de goede elementen van hun oude systemen behouden, maar tegelijkertijd aanvullen met moderne gebruiksgemakken en geavanceerde functies zoals bijvoorbeeld integratie met hun boekhoudsysteem.

We creëerden een applicatie die Hof Ter Leeuwe de mogelijkheid geeft om de volledige medische voortplantingscyclus te beheren voor de paarden die bij hen in behandeling zijn. Hierbij wordt bij elke diergeneeskundige behandeling de stock van medicijnen en/of genetisch materiaal automatisch geüpdatet. Daarnaast laat het systeem toe om een volledige historiek per paard op te vragen, zodat alle nodige rapportering naar klant en overheid met één klik op de knop voorzien is. Ten slotte zetten we de financiële flow op punt: de kosten verbonden aan de behandelingen, bijhorende medicatie of genetisch materiaal en het verblijf van het betrokken paard wordt automatisch samengevat en in een factuur klaargezet. Zo garanderen we een correcte afrekening van alle kosten.

We maakten een Single Page Application (SPA), ontwikkeld met het javascript framework Vue.js en Vuetify als front-end oplossing. Voor het backend stuk gebruikten we Express.js en Mongoose. Aangezien ons team steeds volgens de DevOps principes werkt, werd er een versiebeheer systeem voorzien met bijhorende CI/CD pipeline. De applicatie wordt online gehost op het Google Cloud Platform (GCP), zodat de applicatie steeds vlot toegankelijk is voor een zeer beperkte operationele kost. De klant maakte reeds gebruik van Teamleader CRM dewelke ook eenvoudig toelaat om een integratie op maat op te zetten. Hierdoor worden klanten automatisch gesynchroniseerd en kunnen we de facturen volautomatisch voorbereiden ter verzending. Tenslotte zorgden we er ook voor dat de leveringen van medicatie en medisch materiaal automatisch geïmporteerd werden in de stockbeheer module.

Klinkt dit allemaal Chinees voor jou, maar ben jij ook op zoek naar een oplossing om jouw bedrijf nog efficiënter te organiseren? Neem dan zeker eens contact op met ons  development team. Zij helpen je graag verder met je digitale ambities en begeleiden je naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.