GRAPHIC & DIGITAL DESIGNq

De Hoveniers

Een florerende branding

Over
De Hoveniers

Van het eerste zaadje tot de laatste klinker, van afbraak tot (her)opbouw & van onderhoud tot totaalconcept. De Hoveniers laten jouw tuin openbloeien, en dat allemaal op maat.

Het Project

De Hoveniers zorgen dan wel voor leven in jouw tuin, wij kiemden op onze beurt het HiPPO by Unikoo zaadje dat uitgroeide tot een florerende branding.

Graphic & digital design
Marketing & communicatie

Fleurige huisstijl

Zaakvoerder Gaven wou een frisse wind doen waaien doorheen zijn bedrijf. Wij vertaalden dit in een levendig logo met zachte pasteltinten dat tegelijkertijd rust en professionaliteit uitstraalt.

Klant is koning

Naamkaartjes, presentatiemapjes, mailhandtekening,… ze passeerden allemaal de revue, maar bij De Hoveniers gaan ze een stapje verder voor hun klanten. Een wijnkist als bedankje voor een hartgrondige samenwerking of een fleurig Kerstmus kaartje voor de trouwe klanten mocht niet ontbreken in onze reeks huisstijltoepassingen.

Overal zichtbaar

Naast een sterke offline presence kan je De Hoveniers ook online niet ontwijken. Met een klassevolle website, bruisende socials en een prikkelende Google ads campagne zijn De Hoveniers niet meer van het scherm weg te denken. De sprankelende huisstijl is mee overgewaaid en op elk kanaal neergestreken zodat alles één bloeiend geheel vormt.

Op de gevoelige plaat

Hoe konden we de website en social mediakanalen nog meer in het oog laten springen? Met spraakmakende foto’s natuurlijk. Van bedrijfsvideo tot tips & tricks-filmpjes en van dynamische tuinfoto’s tot haarscherpe detailkiekjes, Wij trokken met camera de tuin in om unieke plaatjes op beeld vast te leggen.

Wil jij ook een nieuwe, frisse huisstijl op maat van jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je heel graag verder!

06044CB7-43DA-428A-8A72-2F46D99A5D1D Created with sketchtool.
E83DD3F4-AAD6-41C7-B872-85385D10F602 Created with sketchtool.
Meer weten over deze case?
Charlotte Simons
Brand Designer
hello@unikoo.be

Wat wij nog meer gedaan hebben

Peeq

Een stralende website voor Peeq

The Beacon

Een baken van vertrouwen voor (visuele) communicatie

The Pelvic Floor

Van kennis en passie naar een sterk (digitaal) merk

Neolook Solutions

Met zorg ontworpen applicaties en website voor Neolook Solutions

Ebema

Een langdurige samenwerking waar je op kan bouwen.

Cube Lockers

Bedrijfssupport die je niet in een hokje kan plaatsen

O-Biz

Als God in Tessenderlo