De Hoveniers

Wij kiemden een zaadje dat uitbloeide tot een florerende branding

Scroll

Tuinaannemer

Van het eerste zaadje tot de laatste klinker, van afbraak tot (her)opbouw & van onderhoud tot totaalconcept. De Hoveniers laten jouw tuin openbloeien. Hun tuinwerken gebeuren steeds met uiterste precisie, ervaren vakmanschap & transparante communicatie. Wij kiemden op onze beurt ons zaadje dat uitgroeide tot een florerende branding.

Fleurige huisstijl

Zaakvoerder Gaven wou een frisse wind doen waaien doorheen zijn bedrijf. Wij vertaalden dit in een levendig logo met zachte pasteltinten dat tegelijkertijd rust en professionaliteit uitstraalt.

Naamkaartjes, presentatiemappen, mailhandtekening, … verschillende toepassingen passeerden de revue. Al gaan ze bij De Hoveniers graag een stapje verder voor hun klanten. Een wijnkist als bedankje voor een hartgrondige samenwerking of een fleurig Kerstmus kaartje voor de trouwe klanten mocht niet ontbreken in de reeks.

Overal zichtbaar

Naast offline kan je De Hoveniers ook online niet ontwijken. Met een klassevolle website, bruisende socials en een prikkelende Google ads campagne, zijn De Hoveniers niet meer van het scherm weg te denken. De sprankelende huisstijl is mee overgewaaid en op elk kanaal neergestreken zodat alles één bloeiend geheel vormt.

Hoe konden we de website en social mediakanalen nog meer in het oog laten springen? Met spraakmakend beeldmateriaal natuurlijk. Van bedrijfsvideo tot tips & tricks-filmpjes en van dynamische tuinfoto’s tot haarscherpe detailkiekjes, Wij trokken met camera de tuin in om unieke plaatjes op beeld vast te leggen.

“We zijn super tevreden met het resultaat, iedereen is enorm onder de indruk van onze nieuwe looks”
Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.