Samenwerken
op maat

Staffing

Versterk je organisatie met specifieke expertise van onze teams, voor een aantal uren/dagen per week/maand, op locatie of op afstand.

Projecten & support

Implementatie en ondersteuning van software systemen en processen, met vast omlijnde scope, deliverables, timing en prijs.

CTO-as-a-Service

In het snel veranderende landschap van technologie en bedrijfsvoering bieden wij de expertise van een CTO (Chief Technology Officer) zonder de noodzaak van een fulltime positie met onze CTO-as-a-Service . Onze CTO-aaS oplossing is speciaal ontworpen voor start-ups, scale-ups en KMO’s die voorop willen lopen in hun sector.

Lees meer

Digitale transformatie & roadmap

Van idee tot implementatie: wij creëren op maat gemaakte digitale oplossingen in nauwe samenwerking met onze klanten. Met onze value discovery workshops leren we jouw bedrijf kennen en duiken we in processen, uitdagingen, risico’s en opportuniteiten. We faciliteren brainstorm sessies en helpen ideeën te prioritiseren op basis van wensbaarheid, technologische haalbaarheid en return on investment. We definiëren een digitalisatie roadmap en zetten concepten om in digitale oplossingen.

Verscherp je bedrijfsstrategie met onze Tech-scan.

Wij identificeren en analyseren de verborgen risico’s en gaps, en formuleren aanbevelingen. Zo ben jij 100% klaar voor de toekomst.

We love technology

In de digitale jungle is het niet altijd eenvoudig je weg te vinden. Wij ondersteunen daarom graag bij het maken van de juiste technologiekeuzes. Hiervoor benutten we zowel de kracht van bestaande pakketten, als op maat gemaakte oplossingen.

Wat ons werkelijk
Uni(e)koo maakt

01 /

Breed kennisveld

02 /

Diverse samenwerkingsvormen

03 /

Nieuwste technologieën

04 /

Pragmatisch

Cases

Onze successen