Marketing & communicatie

Een ambitieuze marketingaanpak als fundament voor jouw groeiambities

Als strategische marketingpartner voorzien we een totaalaanpak met de juiste expertise. Van het opzetten van technische advertentiecampagnes tot het uitwerken van creatieve concepten. Neem vandaag nog contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Samenwerken
op maat

Staffing

Zoek je (tijdelijke) ondersteuning voor je marketingteam? Unikoo kijkt welke skills en ervaringsniveau voor jullie bedrijf en de opdracht nodig zijn. Afhankelijk van de vraag kan deze inzet vanaf 1 tot 4 dagen per week, op kantoor of remote, en zowel voor allround als gespecialiseerde marketingondersteuning.

Marketing-as-a-Service

Wil je ontzorgd worden op bepaalde onderdelen, en dit aan een vaste prijs per maand? Dan bieden we verschillende welomschreven pakketten aan waarbij we elke maand op strategisch niveau mee ondersteunen of specifieke deliverables opleveren (zoals social media posts, blogs, …).

Projecten

Op zoek naar een kwalitatieve partij die een afgelijnde marketingopdracht kan opleveren binnen een timing en budget? Een doortastende audit, een doordachte strategie, een volledige (re)branding of een nieuwe website. Ook dan ben je bij Unikoo aan het juiste adres.

Wat ons werkelijk
Uni(e)koo maakt

01 /

Technische kennis en expertise binnen handbereik

02 /

Flexibiliteit bij pieken of dalen in werkvolume

03 /

Eén aanspreekpunt voor totaalontzorging

04 /

Een pragmatische aanpak, op maat van je bedrijf

Cases

Onze successen