... op jouw tempo

Benut de sterkte van ons model
Kies voor 1 specifieke expertise of dienst
Schakel ons in voor meerdere noden tegelijk

Experts in tal van gebieden die werken op dezelfde plek? Als dat geen vonkende wisselwerking oplevert! En een breed overzicht – noem het ons alziend oog.

Kies voor 1 expertise binnen onze afdelingen

Schakel je ons liever in voor één expertise? Ook prima! Stel ons je vraag, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Troeven

Wat ons werkelijk
Uni(e)koo maakt

Het unieke model van Unikoo stelt ons in staat om groeibedrijven écht te ontzorgen. Want jij hoeft slechts bij één partij aan te kloppen voor ondersteuning en advies in finance, administratie, HR, marketing, design en technologie. Een shared-service, on-demand. Onze samenwerkingen zijn structureel en voor de lange termijn, wat ons toelaat uit te groeien tot een (h)echte partner in de uitbouw van jouw organisatie.

Eén aanspreekpunt, totale ondersteuning

Zo win je veel tijd, bespaar je heel wat energie en wordt Unikoo een structurele extensie van jouw team. Voor niche expertise beschikken wij over een kwalitatief netwerk aan specialisten. Het resultaat? Meer efficiëntie en beter werk.

Kwalitatief, pragmatisch & flexibel

Een strategisch project, het opvangen van een tijdelijke piek in werkvolume, het uitbesteden van bepaalde taken, een expert en/of operationeel profiel. Jij bepaalt wat, hoe, wanneer en hoeveel. No strings attached.

Stabiliteit & continuïteit

Bij Unikoo ben je gerust, wat er ook gebeurt. Omdat we werken met teams, kunnen we schakelen wanneer vervanging zich opdringt door vakantie, ziekte of een werknemer die vertrekt.

Ask us anything
Insights

Inzichten om mee naar huis te nemen

29/5/2024

SQL vs. MQL: het optimaliseren van leadkwaliteit via advertentiecampagnes

24/4/2024

De kunst van visuele hiërarchie in grafisch design

15/3/2024

E-invoicing in het digitale tijdperk