Over ons

Hallo, wij zijn Unikoo

De naam doet het al vermoeden: zoals ons vind je er niet veel. Unikoo biedt een uniek ‘centre-of-expertise’ aan start-ups, scale-ups en innovatieve kmo’s. Flexibele teams in finance & administratie, rekrutering & talentbeheer, marketing & communicatie, technologie & development en grafisch ontwerp.

Unikoo is ontstaan vanuit een nood in de KMO-wereld. Uit onderzoek blijkt dat ondernemers en zaakvoerders vaak slechts 20% van hun tijd spenderen aan taken met grote toegevoegde waarde en tot 80% van hun tijd aan minder prioritaire zaken.

Bovendien is het aanbod aan externe ondersteuning vaak niet transparant en moeten kleine organisaties zich beroepen op meerdere partners.

Door start-ups, scale-ups en innovatieve KMO’s te omkaderen met een uniek, full-service expertisecentrum, stelt Unikoo hen in staat om effectief te focussen op hun core business en zich te richten op groei.

Want één adres, dat heeft zo zijn voordelen: geen gedoe met communicatie tussen verschillende partijen, veel flexibiliteit, maximale efficiëntie en de opportuniteit om een (h)echt partnership uit te bouwen dat de status van ‘leverancier’ overstijgt.

Dat is wat ons Unikoo maakt.

Our vision

Wij hebben een helder en inspirerend beeld van onze toekomst en zijn gemotiveerd om dit waar te maken.
01 /

We know, we do, we care

02 /

Our customers are crucial

03 /

People are our priority

Team

Zij sturen de koers

De inspiratie voor ons volledig team, de coaches aan de zijlijn. Zij zorgen voor een vlotte werking van de organisatie en scheppen een omgeving waarin iedereen kan groeien.

Kenn - Head of Unikoo

Met een hart voor ondernemerschap en als oprichter van Unikoo, navigeert onze kapitein het schip door de onvoorspelbare zee van uitdagingen en opportuniteiten. Vanuit zijn ervaring in zowel de KMO-wereld als de ‘Big-Four’ (Deloitte Consulting) en een achtergrond in sales, marketing, rekrutering en HR technologie, is Kenn de geknipte sparring partner voor onze klanten!

Nick - Head of Finance

Nick vertaalt zijn 15 jaar finance ervaring die hij opdeed bij zowel de ‘Big-Four’ (KPMG) als de interne bedrijfswereld (Ferranti, Port of Antwerp-Zeebrugge), probleemloos naar pragmatische oplossingen bij onze startup, scale-up en KMO-klanten. Zo is hij uitstekend geplaatst om de Unikoo Finance en CFO diensten aan te sturen.

Ine - Lead Financial Admin & Office Management services

Wie denkt dat finance en administratie saai zijn, heeft Ine duidelijk nog niet ontmoet. Met 15 jaar ervaring in finance, administratie en digitalisering bij kleine en middelgrote organisaties, leidt Ine met ongeëvenaard enthousiasme mee het bedrijf én het Financieel-Administratief team.

Evelien - Head of Marketing

Met 15 jaar ervaring in marketing & communicatie in de finance en tech startup wereld, is Evelien uniek geplaatst om Unikoo verder mee uit te bouwen. Haar diepgaande kennis van content strategie, creatieve geest en ervaring als project manager zijn cruciaal bij de aansturing van haar team én onze marketing projecten.

Tom - Head of Technology

Tom is verantwoordelijk voor zowel het uitbouwen van het Unikoo Technology team als het uitdragen van een visie die onze klanten toelaat de oeverloze opportuniteit van technologie maximaal te benutten. Zijn eerdere ervaringen als Software Engineer (Organi) en Software Lead/CEO van Lemon Companies dragen op een unieke manier bij tot die missie.

Ann - Head of Unikoo Limburg

Met roots in business development, marketing en employer branding heeft Ann een brede basis om ons kantoor in Limburg te leiden. Het welbevinden van onze Limburgse collega’s en tevreden klanten staan hoog op haar prioriteitenlijst. Dit alles met een flinke portie positiviteit en veel enthousiasme.

Cindy - Talent Manager

‘People first’ is de kern van onze visie en Cindy draagt dit op een onverbeterlijke manier uit. Met een passie voor mensen zorgt zij voor een end-to-end HR beleid, van geoptimaliseerde verloning en correcte administratie tot uitgewerkte talent processen, zowel voor Unikoo als voor onze klanten.

“We are on a mission to make sure start- and scale-ups can focus on growth”
Kenn wouters, head of unikoo