Glaudis

Buitengewoon wonen, met behulp van onze consultants

Scroll

Projectontwikkelaar

Glaudis, een gewaardeerde en kwalitatieve bouwpartner in Herk-de-Stad, staat bekend om zijn innovatieve benadering van vastgoedontwikkeling en hoogwaardige projecten. Met een unieke mix van locatie, groen, licht en ruimte maakt Glaudis van elk project een bijzondere woonbeleving.

Uitdaging

Als strategische partner werden wij ingeschakeld om hun merkidentiteit te versterken, de aanwezigheid op verschillende kanalen te vergroten en projecten op een effectieve en aantrekkelijke manier aan potentiële kopers te presenteren. Ze wilden een frisse kijk op hun branding en marketingstrategieën, evenals doordachte ontwerpen voor print, web en sociale media.

Branding 2.0

De bestaande branding werd versterkt volgens een uitgebreide strategie. Dit omvatte het verfijnen van het logo, het definiëren van merkrichtlijnen en het creëren van consistente visuele elementen die over alle communicatiekanalen kunnen worden toegepast.

Print

Om de luxe uitstraling van Glaudis een extra boost te geven, hebben we hoogwaardige printmaterialen ontworpen, waaronder brochures, visitekaartjes en reclameborden. Deze materialen werden zorgvuldig vormgegeven om de kernwaarden van Glaudis te weerspiegelen, en ze werden ingezet op strategische locaties om de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Website

Er werd een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld voor Glaudis, met een focus op gebruiksvriendelijkheid, visuele aantrekkingskracht en conversie-optimalisatie. Ook voor elk van de projecten van Glaudis wordt bovendien een individuele, gedetailleerde website voorzien met 3D-afbeeldingen, plattegronden en contactgegevens.

Digitale strategie

Om de online aanwezigheid van Glaudis te vergroten, hebben we een uitgebreide digitale strategie ontwikkeld die zich richtte op verschillende kanalen, waaronder sociale media, e-mailmarketing en zoekmachineoptimalisatie.

Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.