Hedwig Neels

Van kennis en passie naar een sterk merk

Scroll

Bekkenbodemproblematiek

Hedwig Neels, professor aan Universiteit Antwerpen en kinesitherapeute, is op een missie: het taboe rond bekkenbodemproblemen doorbreken en belangrijke tools aanreiken voor een gezonde bekkenbodem. Als expert zocht ze een manier om haar kennis (digitaal) te vertalen onder twee noemers. Een kolfje naar de hand van Unikoo, dat met een dubbele zachte branding, een professionele website, gerichte marketingondersteuning en een geavanceerde online zelfcheck aan deze vraag voldeed.

Hedwig Neels

Onder de noemer 'Hedwig Neels' creëerden we een merk dat de bekkenbodemproblematiek bij vrouwelijke en mannelijke sporters, met specifieke focus naar zadelklachten bij wielrenners, in de kijker zet. Met pelvic health screenings, assessments en coaching zoekt ze voor iedereen een aangepaste succesformule.

We creëerden voor dit concept een branding met heldere typografie, natuurlijke kleuren en een minimalistische, unisex uitstraling.

The Pelvic Floor

Bekkenbodemproblemen zijn een veel voorkomende aandoening bij vrouwen. Een moeizame bevalling, slijtage door ouderdom of zware belasting zijn slechts enkele mogelijke oorzaken. Dit inspireerde een team onderzoekers van de Universiteit Antwerpen, samen met Hedwig, om het online platform ‘The Pelvic Floor’ te lanceren. Een portaal dat vrouwen wil sensibiliseren en informeren over het voorkomen, verminderen en verhelpen van bekkenbodemklachten. Zij brengen deze ambitie in de praktijk door middel van informatieve blogberichten, oefenprogramma’s en een handige zelftest.

Ook hier werd een volledig nieuwe branding voor gelanceerd, die mooi in lijn ligt met het merk 'Hedwig Neels'. We kozen voor zachte, aardse kleuren en een duidelijke aanwezige vrouwelijke touch. Een elegante website volgde, waarbij informatieve blogartikelen een prominente plaats kregen. De online zelftest tot slot werd dankzij ons technology team feilloos geïmplementeerd.

Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.