Netalux

Een revolutionair product met een revolutionaire uitstraling

Scroll

Laserreiniging

Netalux is een wereldwijde speler in innovatieve laserreiniging. Met dit revolutionair product gaan een revolutionaire uitstraling én marketingaanpak gepaard die net zo 'clean' zijn. 

Uitdaging

Netalux benaderde ons met een duidelijke visie om hun merkvisibiliteit te versterken en tegelijk was het de ambitie om nieuwe producten en campagnes bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Aanpak

Met oog voor consistentie hebben we hun bestaande merkrichtlijnen uitgebreid en vastgelegd in een huisstijlgids. Dit diende als basis voor alle toekomstige deliverables en zorgde voor uniformiteit op verschillende platformen en in verschillende materialen.

  1. Website: de bestaande website kreeg een nieuw jasje zodat de merkidentiteit duidelijk naar voren werd geplaatst en tegelijkertijd werd de gebruikerservaring en functionaliteit geoptimaliseerd.
  2. Print: We ontwierpen drukwerk zoals brochures, visitekaartjes en seizoensgebonden wenskaarten, die naadloos aansloten bij de vastgestelde merkrichtlijnen. Deze materialen fungeerden als tastbare contactpunten, die het professionele imago van Netalux versterkten en betekenisvolle verbindingen met hun publiek bevorderden.
  3. Social mediastrategie: We stelden een uitgebreid plan voor sociale media op, waarbij we strategische doelstellingen en contentthema's definieerden om resonantie te vinden bij de doelgroep van Netalux. We creëerden op maat gemaakte templates om merkconsistentie te behouden op verschillende platformen, terwijl we betrokkenheid en zichtbaarheid maximaliseerden.

Marketing

Als vaste marketingpartner staan wij steeds nauw in contact met Netalux, luisterend naar hun behoeften en doelstellingen, en vertalen deze naar strategische actieplannen. Ons interne team, bestaande uit specialisten op het gebied van grafisch ontwerp, advertenties, copywriting en videografie, spelen steeds een cruciale rol bij het leveren van hoogwaardige resulaten.

Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.