Cube Lockers

Bedrijfssupport die je niet in een hokje kan plaatsen

Scroll

Lockers

Cube Lockers, opgericht door Nancy Van den Eynde, is expert in lockers voor kantoren, industrie, politie of brandweer, ziekenhuizen, scholen, sportverenigingen en openbare ruimtes.

Bedrijfssupport die je niet in een hokje kan plaatsen

Lockerbedrijf Cube Lockers biedt aan haar klanten locker- en slotenoplossingen op maat, aangepast aan hun noden. Van hun serviceproviders verwachten ze dan ook niets minder. Daarom ging Cube Lockers in 2021 in zee met Unikoo, want de flexibele ondersteuning bij Unikoo is exact wat ze nodig hebben.

Een sluitende administratie voor een vlotte bedrijfsvoering

Voor Cube neemt Unikoo de commerciële administratie op zich:

 • Projecten volgen we mee op van start to finish, of in dit geval van het eerste contact tot de facturatie. Onze admin support is een eerste aanspreekpunt, stelt de offertes op en regelt zelfs de planning, levering en facturatie.
 • Om deze taken nog beter te laten stroomlijnen werkten we een CRM-optimalisatietraject op maat uit. Zo kunnen we uiteindelijk voor het hele projectmanagement overstappen naar één allesomvattende tool.
 • Ook de customer support neemt Unikoo voor haar rekening

Een goede website opent deuren

Volgens Cube Lockers konden zowel de content (de site architectuur, de foto’s, de copy, …) als de huisstijl en de lay-out van hun online visitekaartje een opfrisbeurt gebruiken. Onze veelzijdige marketeers verzamelden en analyseerden alle beschikbare documentatie en gaven op basis hiervan de website vorm:

 • We kraakten de SEO-code en schreven nieuwe, SEO-geoptimaliseerde productpagina’s en klantenreferenties aan de hand van een uitgebreide zoekwoordanalyse. Ook de URL-structuur en metatags verwerkten we volledig SEO-proof in de website. Dit zorgde voor een grote stijging in het organisch webverkeer.
 • We werkten alle content uit passende binnen de herwerkte paginastructuur, inclusief lay-out en aanwijzingen voor de webdevelopers. Ook alle communicatie met de developers, fotografen, partners en leveranciers namen onze go-getter marketeers in handen.
 • We zetten conversietracking op aan de hand van Google Tag manager en Google Analytics, zodat Cube Lockers de juiste inzichten heeft in gebruikersacties en hier ook naar kan handelen. Dit leidde tot bijvoorbeeld meer pagina’s per sessie, een langere gemiddelde tijd op de pagina’s en een lagere bouncerate.
 • Aan de hand van de data uit de conversietracking identificeerden we nieuwe kansen om de conversieratio te verhogen én implementeerden we ze ook. Zo zorgden we bijvoorbeeld voor een downloadoptie voor brochures en verkorte contactformulieren waardoor Cube Lockers heel wat extra leads kon genereren.

Voortdurende marketingopvolging vergrendelt succes

Met een website up en running is het natuurlijk nog niet klaar. Onze marketeers bieden Cube Lockers voortdurende ondersteuning aan en vergroten zo met succes de merkbekendheid van het bedrijf. Een greep uit het takenpakket:

 • De website aanvullen met nieuwe productpagina’s, foto’s of klantenreferenties
 • LinkedIn posts plannen, uitwerken en publiceren op de bedrijfspagina van Cube Lockers
 • De aanwezigheid op beurzen in goede banen leiden
 • Visueel aantrekkelijk promomateriaal ontwerpen, zoals flyers, brochures, roll-up banners, balpennen, snoepzakjes, cursusblokken en onderleggers
 • Advertentiecampagnes en rapportages van het extern performance marketing agency opvolgen en analyseren
 • Communiceren met interne en externe partners, leveranciers, webdevelopers of fotografen rond marketing-gerelateerde zaken
 • Content uitwerken voor externe publicaties zoals een gesponsorde nieuwsbrief of een publicatie in een magazine
 • Marktonderzoek uitvoeren bij de lancering van nieuwe producten

Recruitment en HR support als de sleutel tot groei

Niet alleen onze admin & marketeers zetten zich in voor Cube Lockers. Cube schakelt Unikoo ook in voor haar recruitment noden. Zo was Unikoo betrokken bij de eerste aanwerving en bijgevolg de opzet van een basis HR beleid & administratie.

Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.