The Beacon

Baken in marketing waar creativiteit en vooruitgang samenkomen

Scroll

Innovatiehub

The Beacon is de bruisende innovatiecommunity gelegen tussen de stad en de haven van Antwerpen. Start-ups en gevestigde waarden uit de tech-wereld komen hier samen om te werken aan de haven, logistiek en steden van morgen.

Alle hens aan dek

Met een klein team is het roeien met de riemen die je hebt. Bij The Beacon bleef er soms weinig tijd over voor social media, het ontwerpen van Eventbrite-banners of posters en andere vormen van (visuele) communicatie. Enter onze Unikoo marketing- en designspecialisten, die het bedrijf de nodige ondersteuning bieden.

  • We voorzien de inhoud én het ontwerp van ‘dagdagelijkse’ visuals, zoals banners, templates voor mailbrieven, posters en bewegwijzering, met programma’s als Canva, InDesign en Illustrator
  • We doen voorstellen voor strategieën rond bepaalde communicatiekanalen, nieuwe businessconcepten, wedstrijden en (social media) campagnes en werken deze ook verder uit
  • We denken mee na over creatieve concepten zoals de invulling van evenementen, het uitwerken van nieuwe communicatieformats of de branding van nieuwe offerings
  • We versterken het communitygevoel door interactieve campagnes op te zetten voor de leden van The Beacon zoals spelposters en social media samenwerkingen
  • We sparren en coördineren projecten met onze eigen designers

Onze designer als loods

Wanneer The Beacon een specifieke visual nodig heeft die iets meer expertise vereist dan de designkunsten van onze marketeers, kunnen ze steeds rekenen op de Unikoo-collega’s die hun grafische strepen wél al verdiend hebben.

Zo ontwierp ons grafisch team al roll-up banners en beurswanden, maar ook de branding voor nieuwe business offerings van The Beacon. Doordat onze designer en marketeer steeds nauw samenwerken, kunnen we de klant enorm ontzorgen. Zo nemen we niet alleen de briefings op ons, maar ook alle creatieve conceptualisering. Na een stevige Unikoo-brainstormsessie pitchen we verschillende voorstellen voor de klant, die we vervolgens verder kunnen uitwerken.

Kortom, The Beacon kan op Unikoo vertrouwen voor hun visuele marketing én bijkomend grafisch design. We do what it takes to get it done.

Heb jij ook nood aan een baken van vertrouwen? Op Unikoo kan je rekenen voor marketing en grafisch design, maar ook voor recruitment, finadmin en development. Wij kijken graag wat we voor jou kunnen doen!

Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.