Unifly

Finance & HR aan boord bij Unifly

Scroll

UTM Platform

Unifly werd bijna één decennium geleden opgericht door een team van ervaren lucht-, ruimtevaart- en technologie experts, en groeide door de jaren heen uit tot pionier en wereldleider op vlak van Unmanned Traffic Management (UTM). Met de opkomst van drones in het (inter)nationale luchtruim groeide immers de behoefte aan effectieve en veilige oplossingen voor het beheer en de controle van deze onbemande vliegtuigen. Intussen heeft Unifly zich gevestigd als dé betrouwbare partner voor overheden, luchtvaartautoriteiten, luchthavens, havens en steden.

Finance & HR aan boord

Unikoo’s finance-team draagt bij aan de stabiliteit en groei van het bedrijf. Het Unifly-team kan op hen rekenen voor...

  • Ondersteuning bij de maandelijkse en kwartaalafsluiting en rapportage.
  • Auditvoorbereiding en -coördinatie.
  • Ondersteuning bij de budgettering en financiële planning.
  • Dagdagelijkse financiële werkzaamheden, in samenwerking met de in-house boekhouder.
  • On-demand financieel advies op sleutelmomenten: proactief financieel advies en ondersteuning aan het managementteam vanuit onze CFO-service.

Daarnaast ondersteunen we ook bij de uitbouw van het HR-beleid. Een greep uit het takenpakket van onze HR Consultant...

  • Ondersteuning bij verschillende compliancy-gedreven trajecten: van het herzien van het arbeidsreglement en het uitwerken van een opleidingsplan in functie van de arbeidsdeal tot het uittekenen en optimaliseren van verschillende policies, waaronder de thuiswerkpolicy, working abroad policy en car policy.
  • Vergroening van het wagenpark en de invoering van het mobiliteitsbudget.
  • Ontzorging op vlak van Talent Management: het bijwerken van bestaande en uitwerken van nieuwe functiebeschrijvingen, identificeren van competenties en skill gaps binnen de organisatie als basis van het opleidingsbeleid, uitwerken van evaluatie- en feedbackgesprekken om de ontwikkeling van werknemers te bevorderen.
  • Ondersteuning bij andere dagdagelijkse HR-werkzaamheden.

Dankzij onze inspanningen beschikt Unifly vandaag over een professioneel HR-beleid. Daarnaast zorgen onze Finance experts voor een stabiel financieel beheer en een doordachte strategie, met de juiste expertise op de juiste plaats.

Heeft jouw organisatie nood aan een gedegen HR-beleid? Of zoek je naar stabiele omkadering in finance? Ask us anything! Contacteer ons snel, we bespreken graag de mogelijkheden.

Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.