iFLUX

Een waterdichte rekruteringsflow en financiën

Scroll

Grondwater monitoring

iFLUX is een innovatieve scale-up die oplossingen biedt voor grondwateruitdagingen. Het snelgroeiende bedrijf, gelegen in het Wetenschapspark UAntwerpen te Niel, meet met behulp van geavanceerde technologieën de verspreiding van verontreiniging in het grondwater en brengt het gedrag van grondwater realtime in beeld. Het bedrijf is in 2017 ontstaan vanuit academisch onderzoek aan UAntwerpen en VITO en wist zich in sneltempo op de kaart te zetten als dé expert in de waterindustrie. Het doel? Toekomstbestendige oplossingen bieden voor grondwaterbeheer in onzekere en dynamische tijden om op die manier te bouwen aan een duurzamere wereld.

Stabiele finance werking voor een duurzame groei

Na een succesvolle investeringsronde van 2 miljoen euro en het ophalen van EIC-financiering was iFLUX op zoek naar extra ondersteuning op vlak van finance om de duurzame groei verder te verzekeren.

  • Cashflow management, budgettering, forecasting en rapportage: bieden van ondersteuning bij het beheer van de cashflow, het opstellen van nauwkeurige budgetten en forecasts en het genereren van rapportages. Het doel? Een helder financieel overzicht behouden.
  • Boekhoudkundige administratie
  • Automatisering en optimalisatie van finance-processen: automatiseren en optimaliseren van finance-processen binnen iFLUX, met behulp van tools zoals Blue10, Trifact, Rydoo en Teamleader. Maximale efficiëntie en lagere kosten gegarandeerd.  
  • Opvolging van subsidies: toezicht houden op subsidies van verschillende instanties, zoals EIC, VLAIO, FIT en BELSPO.  
  • Begeleiding van externe audits: iFLUX begeleiden bij de voorbereiding van externe audits om een correcte naleving van de regelgeving te verzekeren.

Een gestroomlijnde rekruteringsflow

Daarnaast vraagt het zoeken en vinden van nieuwe talenten een gestroomlijnd rekruteringsproces en een heldere omschrijving van de gezochte profielen. Bovendien wil je als bedrijf een continue stroom aan talenten verzekeren. De gezochte profielen mét de nodige expertise zijn immers niet eenvoudig te vinden. Daarom ondersteunt ons HR-team iFLUX bij …

  • Het opzetten van een vlot rekruteringsproces: creëren van een gestroomlijnde rekruteringsflow waarin alle stappen, van kennismaking tot aanwerving, naadloos in elkaar overvloeien.  
  • Het schrijven van heldere, up-to-date vacatureteksten: identificeren van de behoeften voor elke openstaande functie om vervolgens heldere, up-to-date vacatureteksten op te stellen voor de gezochte profielen.
  • Het rekruteren van nieuwe talenten met zeer specifieke expertise en ervaring: actief zoeken naar geschikte profielen, het afnemen van interviews en het uitvoeren van telefonische screenings en cv-screenings, mét de nodige aandacht voor een positieve ervaring gedurende het hele proces.

Van vlotte instroom aan geschikte profielen, zelfs in de voortdurende war for talent, tot een transparant rekruteringsproces: al onze inspanningen leidden op slechts een paar maanden tot tal van positieve resultaten. Bovendien beschikt iFLUX over de financieel-administratieve werking die haar verdere groei optimaal faciliteert.

Heb jij zelf nood aan HR-ondersteuning bij het stroomlijnen van je rekruteringsflow, het uittekenen van een helder HR-beleid of andere HR-werkzaamheden? Of eerder ontzorging op vlak van Finance om jou bij allerlei financiële vraagstukken te ondersteunen? We got your back! Contacteer ons gerust, wij helpen je wegwijs maken!

Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.