Golazo

Financiële topprestaties om mee uit te pakken

Scroll

Sport events & consultancy

Golazo zal bij veel sportliefhebbers allicht een belletje doen rinkelen. Met een indrukwekkend portfolio aan evenementen, waaronder de Memorial van Damme, Antwerp 10 Miles, Cyclocross, Baloise Belgium Tour én het WK Wielrennen van 2021, en brands als Energy Lab, Better Minds at Work en Arko Sports Media, heeft het bedrijf zich dan ook gevestigd als een sterspeler in de sportwereld. Oorspronkelijk gestart als een Belgisch bedrijf, groeide Golazo uit tot een internationale organisatie, met takken verspreid over Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Enter Unikoo

De passie voor sport staat centraal bij Golazo. De kernmissie van het bedrijf is dan ook bijzonder ambitieus: iedereen elke dag minstens 30 minuten laten bewegen. Of het nu gaat om atletiek, wielrennen, hardlopen, veldlopen of een andere discipline: Golazo zet zich – door het organiseren van sportevenementen – steeds in om de sportbeleving van topatleten én recreatieve sporters naar een hoger niveau te tillen, mét succes.

Maar de sterke groei en het toenemend aantal evenementen gaat ook gepaard met een toenemende druk op de finance-afdeling, die er mee voor zorgt dat elk evenement op wieltjes verloopt. Ons finance team schenkt Golazo met veel plezier de nodige assists om ook op financieel vlak te scoren.

De voorzet voor efficiënte financiën

De uitgebreide kennis en ervaring op Sylvia's palmares komt van pas bij:

  • boekhoudkundige administratie
  • facturatie
  • crediteurenbeheer
  • rapportage
  • andere financiële diensten
“Wij schenken Golazo met veel plezier de nodige assists om ook op financieel vlak te scoren.”

Punten scoren

Als onmisbare speler voor Golazo’s finance-afdeling, maakt Unikoo structureel deel uit van het team. Bovendien nemen we niet alleen onze rol als speler, maar ook als coach op. Zo helpen we Golazo collega’s met veel plezier verder bij het overwinnen van hun financiële hordes.

Andere Cases

Ook interessant

Samenwerken? Graag!

Omkader jezelf en jouw organisatie met een uitgebreid scala aan ondersteunende diensten en advies, via één aanspreekpunt, en focus op groei ! We've got your back.