Finance & administratie

Golazo

Financiële topprestaties voor Golazo

Over
Golazo

Golazo, een organisator van zowel recreatieve als grootschalige topsportevenementen, zal bij veel sportliefhebbers allicht een belletje doen rinkelen. Met een indrukwekkend portfolio aan evenementen, waaronder de Memorial van Damme, Antwerp 10 Miles, Cyclocross, Baloise Belgium Tour én het WK Wielrennen van 2021 heeft het bedrijf zich dan ook gevestigd als een sterspeler in de sportwereld. Oorspronkelijk gestart als een Belgisch bedrijf, groeide Golazo uit tot een internationale organisatie, met takken verspreid over Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Het Project

De passie voor sport staat centraal bij Golazo. De kernmissie van het bedrijf is dan ook bijzonder ambitieus: iedereen elke dag minstens 30 minuten laten bewegen. Of het nu gaat om atletiek, wielrennen, hardlopen, veldlopen of een andere discipline: Golazo zet zich – door het organiseren van sportevenementen – steeds in om de sportbeleving van topatleten én recreatieve sporters naar een hoger niveau te tillen, mét succes. Maar de sterke groei en het toenemend aantal evenementen gaat ook gepaard met een toenemende druk op de Finance-afdeling, die er mee voor zorgt dat elk evenement op wieltjes verloopt. Onze Finance-topper Sylvia schenkt Golazo met veel plezier de nodige assists om ook op financieel vlak te scoren.

Finance & administratie

De voorzet voor efficiënte financiën

De uitgebreide kennis en ervaring op Sylvia's palmares komt van pas bij:

  • De boekhoudkundige administratie, waarmee Sylvia haar steentje bijdraagt aan de organisatie van Golazo's recreatieve evenementen en topaffiches.
  • Crediteurenbeheer
  • Rapportage
  • Andere financiële diensten

Punten scoren

Als onmisbare speler voor Golazo's Finance-afdeling, maakt Sylvia nog steeds structureel deel uit van het team. Bovendien neemt ze niet alleen haar rol als speler, maar ook als coach op. Zo helpt ze collega's met veel plezier verder bij het overwinnen van hun financiële hordes. Bovendien scoort Sylvia nog extra punten: dankzij haar ongoing ondersteuning verloopt de verwerking van facturen veel vlotter dan voordien.

Ben jij ook op zoek naar ondersteuning om jouw financiële prestaties te verbeteren? Neem gerust contact met ons op! Eén van onze Unikoo-ers helpt je graag verder.

06044CB7-43DA-428A-8A72-2F46D99A5D1D Created with sketchtool.
E83DD3F4-AAD6-41C7-B872-85385D10F602 Created with sketchtool.
Meer weten over deze case?
Sylvia Uva
Finance & Administration Consultant
hello@unikoo.be

Wat wij nog meer gedaan hebben

Unifly

Finance & HR aan boord bij Unifly

Talenco

Een goed geoliede finance machine voor Talenco

Dripl

Een frisse kijk op administratieve ondersteuning van Dripl

Cube Lockers

Bedrijfssupport die je niet in een hokje kan plaatsen

Medical Precision

De full health check van Medical Precision

Quality Service Belgium & Europe

Stevige fundamenten voor een digitale bedrijfsvoering