Finance & administratie

Office assistance

Van algemene administratie tot ondersteuning van sales, marketing en HR. Onze veelzijdige profielen brengen het voor jou in orde.

Onze office & management assistance tilt ontzorging naar een hoger niveau. Met een breed scala aan vaardigheden geven onze veelzijdige officemanagers zuurstof aan ondernemers en KMO’s. Of het nu gaat om sales support, HR, marketing, administratie, facturatie of meer, zij nemen allerlei taken op zich. Ze brengen structuur in de chaos, en voor specifieke niche-expertise in finance, digitalisering, marketing of HR kunnen ze rekenen op onze inhouse collega’s. That’s the Unikoo way!

Een greep uit ons aanbod

Algemene administratie: Onze experts nemen de leiding in dagelijkse administratieve taken, waaronder correspondentie en telefonie, agendabeheer, en documentbeheer.

HR support: Vertrouw op je ideale sidekick voor payroll, talentontwikkeling, change management, employer branding en meer.

Event support: Van congressen tot bedrijfsfeesten, onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Sales & Marketing support: Denk aan het bijwerken van klantinformatie in CRM, assisteren bij het opzetten van campagnes, en de opvolging van leads en prospecten.

Fleet management: Registratie en documentatie van voertuigen, onderhoudsplanning, compliance en regelgeving – wij beheren elk aspect van jouw wagenpark efficiënt.

Facturatie: Van factuur opstellen tot betalingsmonitoring en naleving van fiscale verplichtingen, onze experts nemen deze administratieve taak van je over.

Wat wij voor jou doen

Onze fractionele CFO’s staan klaar om jou op verschillende gebieden te ondersteunen, zowel op afstand als bij jou op kantoor. Denk hierbij aan:

01 /

Budgeting & forecasting

02 /

Cash flow forecasting

03 /

Cost control & optimization

04 /

Profitability analysis

05 /

Strategic financial planning

06 /

Investment analysis

07 /

Management reporting & systems

08 /

Performance management & KPI development

09 /

Variance analysis

10 /

Internal controls check

11 /

Audit preparation

12 /

M&A

Kiezen voor Unikoo
is kiezen voor ...

01 /

Tijdsbesparing

02 /

Kostenefficiëntie

03 /

Flexibiliteit

04 /

Stabiliteit

05 /

Eén aanspreekpunt

06 /

Pragmatische oplossingen

Waarom kiezen
voor Unikoo?

Een oplossing op maat

Wij matchen een CFO consultant of interim controller die perfect past bij jouw behoeften, organisatie en groeifase. Pragmatisch, flexibel aanpasbaar aan jouw wensen.

Team-as-a-Service

Omdat we werken met teams, kunnen we aan de kost van een FTE meerdere expertises en profielen combineren. Dit geeft meer stabiliteit en kwaliteit aan een scherpe, voorspelbare prijs.

Wij groeien mee

Onze diensten groeien met jouw behoeften mee. Niet alleen financieel, maar ook met experts in marketing, HR, technologie en grafisch design. Korte lijnen geven duurzame resultaten.

Nick Van Meerbeeck

Head of Finance / CFO Unikoo

Nick vertaalt zijn 15 jaar finance ervaring die hij opdeed bij zowel de ‘Big-Four’ (KPMG) als de interne bedrijfswereld (Ferranti, Port of Antwerp-Zeebrugge), probleemloos naar pragmatische oplossingen bij onze startup, scale-up en KMO-klanten. Zo is hij uitstekend geplaatst om de Unikoo Finance services, inclusief onze CFO diensten, aan te sturen.

Lees zijn interview

Samen iets unieks creëren?

Relevante insights

Inzichten om mee naar huis te nemen

19/6/2024

Je team versterken met een (Flying) Office Manager? Dit zijn de voordelen!

15/3/2024

E-invoicing in het digitale tijdperk

7/2/2024

CFO-as-a-Service: wie, wat en hoe?