Marketing & Communicatie

The Beacon

Een baken van vertrouwen voor (visuele) communicatie

Over
The Beacon

The Beacon is de bruisende innovatiecommunity gelegen tussen de stad en de haven van Antwerpen. Start-ups en gevestigde waarden uit de tech-wereld komen hier samen om te werken aan de haven, logistiek en steden van morgen.

Het Project

Techcommunity The Beacon wil een landmark zijn voor bedrijven die focussen op digitale innovatie. En dan is herkenbaarheid en duidelijke communicatie natuurlijk key. Onze marketeers houden de communicatie van The Beacon op koers door in te zetten op strategie, consistentie en visuals die in het oog springen.

Marketing & communicatie
Graphic & digital design

Alle hens aan dek

Met een klein team is het roeien met de riemen die je hebt. Bij The Beacon bleef er soms weinig tijd over voor social media, het ontwerpen van Eventbrite-banners of posters en andere vormen van (visuele) communicatie. Enter onze Unikoo marketing- en designspecialisten, die het bedrijf de nodige ondersteuning bieden.

  • We voorzien de inhoud én het ontwerp van ‘dagdagelijkse’ visuals, zoals banners, templates voor mailbrieven, posters en bewegwijzering, met programma’s als Canva, InDesign en Illustrator
  • We doen voorstellen voor strategieën rond bepaalde communicatiekanalen, nieuwe businessconcepten, wedstrijden en (social media) campagnes en werken deze ook verder uit
  • We denken mee na over creatieve concepten zoals de invulling van evenementen, het uitwerken van nieuwe communicatieformats of de branding van nieuwe offerings
  • We versterken het communitygevoel door interactieve campagnes op te zetten voor de leden van The Beacon zoals spelposters en social media samenwerkingen
  • We sparren en coördineren projecten met onze eigen designers

Onze designer als loods

Wanneer The Beacon een specifieke visual nodig heeft die iets meer expertise vereist dan de designkunsten van onze marketeers, kunnen ze steeds rekenen op de Unikoo-collega’s die hun grafische strepen wél al verdiend hebben.

Zo ontwierp ons grafisch team al roll-up banners en beurswanden, maar ook de branding voor nieuwe business offerings van The Beacon. Doordat onze designer en marketeer steeds nauw samenwerken, kunnen we de klant enorm ontzorgen. Zo nemen we niet alleen de briefings op ons, maar ook alle creatieve conceptualisering. Na een stevige Unikoo-brainstormsessie pitchen we verschillende voorstellen voor de klant, die we vervolgens verder kunnen uitwerken.

Kortom, The Beacon kan op Unikoo vertrouwen voor hun visuele marketing én bijkomend grafisch design. We do what it takes to get it done.

Heb jij ook nood aan een baken van vertrouwen? Op Unikoo kan je rekenen voor marketing en grafisch design, maar ook voor recruitment, finadmin en development. Wij kijken graag wat we voor jou kunnen doen!

06044CB7-43DA-428A-8A72-2F46D99A5D1D Created with sketchtool.
E83DD3F4-AAD6-41C7-B872-85385D10F602 Created with sketchtool.
Meer weten over deze case?
Britt Gillet
PR & Contentspecialist
marketing@unikoo.be

Wat wij nog meer gedaan hebben

Het Poetsbureau - part of Glowi

Unikoo's performance marketeers doen campagnes blinken

Medical Precision

De full health check van Medical Precision

DOX Group

Marketing die op de juiste manier galmt

PXL-Next

Marketing waar je wat van kan leren

LOU Jewels

Een juweeltje van een webshop

Quality Service Belgium & Europe

Stevige fundamenten voor een digitale bedrijfsvoering

BouwXLence

Een gloednieuwe website die staat als een huis