Hr & talent management

Day-to-day HR

Een vlotte HR administratie in samenspraak met jouw sociaal secretariaat en HR rapportering als basis voor HR beleid.

Administratie gelinkt aan HR? Laat het gerust aan ons over. Personeels- en loonadministratie in orde brengen, arbeidscontracten en -reglementen opstellen, efficiënte procedures bedenken voor zaken als verlofaanvragen of tijdregistratie: we doen het allemaal. In de complexe wereld van HR-administratie bieden wij, als service provider voor de KMO wereld, een verademing door alle zorg uit handen te nemen. Of het nu gaat om de dagelijkse operationele taken of het voldoen aan wettelijke vereisten, ons team van HR experts staat klaar om te helpen, in samenwerking met onze partners in payroll en arbeidsrechtelijke kwesties.

Een vlotte werking

We begrijpen hoe belangrijk het is voor groeibedrijven om over een vlotte HR werking te beschikken, als basis van een kwalitatieve ‘employee experience’. Geen overdreven luxe in de krappe arbeidsmarkt. Daarom nemen wij de volledige HR-administratie voor onze rekening. We staan garant voor een nauwkeurige en tijdige uitvoering van alle taken, van het opstellen van arbeidscontracten tot het beheer van uitdiensttredingen. Onze diensten zorgen voor een solide basis waarop uw organisatie kan vertrouwen.

Een HR beleid als krachtig instrument voor bedrijfsgroei en -succes

Innovatieve digitalisering

In een tijdperk waarin digitalisering en automatisering steeds belangrijker worden, lopen wij voorop met innovatieve oplossingen voor de automatisatie van HR administratieve processen. Van verlofaanvragen over planning en tijdregistratie tot HR chatbots, wij leveren technologie die de complexiteit van HR-beheer vereenvoudigt. Dit werkt niet alleen efficiënt, maar biedt ook waardevolle inzichten door middel van HR rapportering, waardoor strategische besluitvorming binnen uw HR-werking wordt ondersteund.

Het recruitmentproces

Tijdens het volledige recruitmentproces streven we ernaar om niet alleen kandidaten te vinden met de juiste vaardigheden, maar ook die perfect aansluiten bij de visie en waarden van jouw organisatie.

Samen iets unieks creëren?

Relevante insights

Inzichten om mee naar huis te nemen

3/7/2024

10 tips om jouw HR-beleid te optimaliseren

31/5/2022

How to win the war on talent (spoiler: met jouw unieke EVP)

28/9/2021

Employer Branding: jouw krachtigste wapen in de strijd om talent

Alle insights