Technology & development

Strategy & advisory

Wij denken mee over waardecreatie voor jouw bedrijfsdoelstellingen vanuit een strategische en technologische lens.

Onze business en technologie experts beschikken over uitgebreide ervaring in het benaderen van projecten vanuit een strategisch oogpunt, waarbij ze nauwlettend de bedrijfsdoelstellingen in het oog houden om zo de maximale waarde uit technologie te halen. We geloven sterk in het belang van maatwerk, en daarom ontwikkelen we vaak een gepersonaliseerde aanpak die perfect aansluit bij het type opdracht en de specifieke behoeften van onze klanten. Wij staan klaar om te ondersteunen bij diverse use-cases.

Digitaliseren van huidige processen

We begrijpen het belang van efficiëntie en digitalisering in het moderne bedrijfsleven. Of het nu gaat om het stroomlijnen van interne workflows, het automatiseren van repetitieve taken, of het verbeteren van de klantenservice, onze experts kunnen helpen bij het identificeren van de juiste digitale oplossingen om je processen te optimaliseren.

Ontwikkelen van een nieuw product of service

Het lanceren van een nieuw product of service vereist een zorgvuldige planning en uitvoering. Onze experts kunnen helpen bij elke fase van de ontwikkeling, van het definiëren van de productstrategie en het ontwerpen van de gebruikerservaring tot aan de technische implementatie en lancering.

Adoptie van een nieuwe technologie

Het snel evoluerende technologische landschap vereist voortdurende aanpassing en adoptie van nieuwe tools en platformen. Wij begeleiden je bij het evalueren van nieuwe technologieën, het identificeren van de beste oplossingen voor je bedrijf, en het implementeren van deze technologieën op een effectieve en efficiënte manier.

Innoveren van businessmodel

Het vinden van nieuwe manieren om waarde te creëren voor je klanten en je bedrijf te laten groeien is essentieel voor succes op lange termijn. Wij brainstormen samen met jou over innovatieve ideeën en strategieën om je businessmodel te vernieuwen en zo je concurrentiepositie te versterken.

Onze projectaanpak

Maatwerk software maken vereist een goede samenwerking en communicatie. Dankzij de Unikoo agile project workflow zorgen we samen voor een topresultaat!

Het 5D-model

Wat wij voor jou doen

De competenties van een CTO richten zich op twee deeldomeinen: IT management en IT technisch. Hieronder vindt u een oplijsting van de diensten die wij kunnen aanbieden in beide deeldomeinen.

Management

01 /

Technologische strategie en visie

02 /

Budget en kosten optimalisatie

03 /

Talent management en teamopbouw

04 /

Stakeholdermanagement en communicatie

05 /

Digitale transformatie

06 /

Vendor- en partnermanagement

07 /

IT governance

Technisch

01 /

Innovatie en technologische vernieuwing

02 /

IT architectuur

03 /

IT best practices

04 /

Proof of concepts

Waarom kiezen
voor Unikoo?

Een oplossing op maat

Wij matchen een CTO consultant of interim controller die perfect past bij jouw behoeften, organisatie en groeifase. Pragmatisch, flexibel aanpasbaar aan jouw wensen.

Team-as-a-Service

Omdat we werken met teams, kunnen we aan de kost van een FTE meerdere expertises en profielen combineren. Dit geeft meer stabiliteit en kwaliteit aan een scherpe, voorspelbare prijs.

Wij groeien mee

Onze diensten groeien met jouw behoeften mee. Niet alleen technologisch, maar ook met experts in marketing, HR, finance en design. Korte lijnen geven duurzame resultaten.

Cynric Huys

Lead CTO Services

Cynric heeft jarenlange ervaring als CTO in verschillende omgevingen en diverse sectoren. Door zijn opleiding in Burgerlijke computerwetenschappen en Executive MBA, combineert hij technische skills met brede strategische business expertise. Dit leidt tot een geïntegreerde aanpak waarbij technologische beslissingen telkens gealigneerd worden met de bredere bedrijfsdoelstellingen.

Lees zijn interview

Samen iets unieks creëren?

Relevante insights

Inzichten om mee naar huis te nemen

26/2/2024

De kracht van Generative AI voor jouw bedrijf

8/2/2024

CTO-as-a-Service, de sleutel tot de digitale wereld

10/8/2022

Een goed CMS kiezen? Ontdek hoe wij dit deden voor onze klant!