Technology & development

Software- & webdevelopment

Analyse, design en bouw van digitale web- en mobiele applicaties. Binnen moderne webtechnologie en met een agile project-aanpak.

Bij Unikoo richten we ons op het volledige proces van webapplicatie-ontwerp, van de conceptfase tot lancering. We begrijpen dat elk bedrijf unieke noden heeft, daarom bekijken we of een standaardoplossing voldoet of dat maatwerk de beste aanpak is.

Onze ervaren ontwikkelaars staan klaar om je te begeleiden bij elke stap, inclusief het selecteren van de juiste technologieën, het ontwikkelen van software die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen, het uitwerken van een optimale architectuur voor jouw applicatie, en het ontwerpen en ontwikkelen van front-end, back-end of full stack oplossingen. Bovendien bieden we expertise in cloud-hosting om ervoor te zorgen dat jouw applicatie altijd beschikbaar en schaalbaar is.

Met onze brede ervaring kunnen we bijna elke digitale en online toepassing bouwen die je nodig hebt, of het nu gaat om webapps, mobiele apps, API’s, of integraties.

Tech-stack

Bij Unikoo werken we met een moderne en efficiënte tech-stack die ons in staat stelt om hoogwaardige webapplicaties te ontwikkelen. Onze front-end wordt gebouwd met React, voor de back-end vertrouwen we op Node.js. Deze combinatie biedt ons veel flexibiliteit en kracht in het ontwikkelen van moderne webapplicaties. Naast React en Node.js maken we gebruik van een aantal andere tools om onze applicaties te versterken, waaronder MongoDB, Vercel, AWS en Flutter.

Onze projectaanpak

Maatwerk software maken vereist een goede samenwerking en communicatie. Dankzij de Unikoo agile project workflow zorgen we samen voor een topresultaat!

Het 5D-model

Wat wij voor jou doen

De competenties van een CTO richten zich op twee deeldomeinen: IT management en IT technisch. Hieronder vindt u een oplijsting van de diensten die wij kunnen aanbieden in beide deeldomeinen.

Management

01 /

Technologische strategie en visie

02 /

Budget en kosten optimalisatie

03 /

Talent management en teamopbouw

04 /

Stakeholdermanagement en communicatie

05 /

Digitale transformatie

06 /

Vendor- en partnermanagement

07 /

IT governance

Technisch

01 /

Innovatie en technologische vernieuwing

02 /

IT architectuur

03 /

IT best practices

04 /

Proof of concepts

Waarom kiezen
voor Unikoo?

Een oplossing op maat

Wij matchen een CTO consultant of interim controller die perfect past bij jouw behoeften, organisatie en groeifase. Pragmatisch, flexibel aanpasbaar aan jouw wensen.

Team-as-a-Service

Omdat we werken met teams, kunnen we aan de kost van een FTE meerdere expertises en profielen combineren. Dit geeft meer stabiliteit en kwaliteit aan een scherpe, voorspelbare prijs.

Wij groeien mee

Onze diensten groeien met jouw behoeften mee. Niet alleen technologisch, maar ook met experts in marketing, HR, finance en design. Korte lijnen geven duurzame resultaten.

Cynric Huys

Lead CTO Services

Cynric heeft jarenlange ervaring als CTO in verschillende omgevingen en diverse sectoren. Door zijn opleiding in Burgerlijke computerwetenschappen en Executive MBA, combineert hij technische skills met brede strategische business expertise. Dit leidt tot een geïntegreerde aanpak waarbij technologische beslissingen telkens gealigneerd worden met de bredere bedrijfsdoelstellingen.

Lees zijn interview

Samen iets unieks creëren?

Relevante insights

Inzichten om mee naar huis te nemen

26/2/2024

De kracht van Generative AI voor jouw bedrijf

8/2/2024

CTO-as-a-Service, de sleutel tot de digitale wereld

10/8/2022

Een goed CMS kiezen? Ontdek hoe wij dit deden voor onze klant!