Technology & development

Cloud

Cloud-First: voorop lopen in technologische vooruitgang met onze schaalbare en veerkrachtige oplossingen.

Bij Unikoo begrijpen we de cruciale rol die de cloud speelt in het hedendaagse dynamische bedrijfslandschap. Onze Cloud First-aanpak zorgt ervoor dat uw organisatie vooroploopt op het gebied van technologische vooruitgang en biedt schaalbare en veerkrachtige oplossingen die uw bedrijf in staat stellen te bloeien.

Serverloze toepassingen: Ongeëvenaarde efficiëntie met ongeëvenaarde beveiliging

Ervaar de volgende generatie in applicatieontwikkeling met Unikoo’s serverless architectuur. Onze oplossingen geven prioriteit aan beveiliging en gegevenssoevereiniteit, zodat uw toepassingen niet alleen zeer efficiënt zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen voor gegevensbescherming.

Goed beheerde cloudomgevingen: Uw gemoedsrust is onze prioriteit

Vertrouwen is de basis van elke succesvolle samenwerking in de cloud. Met Unikoo kunt u erop vertrouwen dat uw cloudomgeving zorgvuldig wordt beheerd. We implementeren robuuste controles, compliancemaatregelen en regelmatige audits om uw gegevens te beschermen en naleving van de regelgeving te garanderen.

FinOps Excellence: Versterk uw financiële controle

Neem controle over uw clouduitgaven met de FinOps-expertise van Unikoo. Onze gedetailleerde kostenrapporten bieden inzicht in uw clouduitgaven, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. We streven naar voortdurende verbetering en zijn altijd op zoek naar manieren om de kosten te optimaliseren en te verlagen zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Naadloze migratie naar AWS: Uw workloads, onze expertise

Unikoo vereenvoudigt het migratietraject naar AWS en zorgt voor een soepele overgang voor uw workloads. Ons team van experts plant en voert het migratieproces nauwgezet uit, minimaliseert de downtime en maximaliseert de voordelen van de krachtige cloudinfrastructuur van AWS.

Onze projectaanpak

Maatwerk software maken vereist een goede samenwerking en communicatie. Dankzij de Unikoo agile project workflow zorgen we samen voor een topresultaat!

Het 5D-model

Wat wij voor jou doen

De competenties van een CTO richten zich op twee deeldomeinen: IT management en IT technisch. Hieronder vindt u een oplijsting van de diensten die wij kunnen aanbieden in beide deeldomeinen.

Management

01 /

Technologische strategie en visie

02 /

Budget en kosten optimalisatie

03 /

Talent management en teamopbouw

04 /

Stakeholdermanagement en communicatie

05 /

Digitale transformatie

06 /

Vendor- en partnermanagement

07 /

IT governance

Technisch

01 /

Innovatie en technologische vernieuwing

02 /

IT architectuur

03 /

IT best practices

04 /

Proof of concepts

Waarom kiezen
voor Unikoo?

Een oplossing op maat

Wij matchen een CTO consultant of interim controller die perfect past bij jouw behoeften, organisatie en groeifase. Pragmatisch, flexibel aanpasbaar aan jouw wensen.

Team-as-a-Service

Omdat we werken met teams, kunnen we aan de kost van een FTE meerdere expertises en profielen combineren. Dit geeft meer stabiliteit en kwaliteit aan een scherpe, voorspelbare prijs.

Wij groeien mee

Onze diensten groeien met jouw behoeften mee. Niet alleen technologisch, maar ook met experts in marketing, HR, finance en design. Korte lijnen geven duurzame resultaten.

Cynric Huys

Lead CTO Services

Cynric heeft jarenlange ervaring als CTO in verschillende omgevingen en diverse sectoren. Door zijn opleiding in Burgerlijke computerwetenschappen en Executive MBA, combineert hij technische skills met brede strategische business expertise. Dit leidt tot een geïntegreerde aanpak waarbij technologische beslissingen telkens gealigneerd worden met de bredere bedrijfsdoelstellingen.

Lees zijn interview

Samen iets unieks creëren?

Relevante insights

Inzichten om mee naar huis te nemen

26/2/2024

De kracht van Generative AI voor jouw bedrijf

8/2/2024

CTO-as-a-Service, de sleutel tot de digitale wereld

10/8/2022

Een goed CMS kiezen? Ontdek hoe wij dit deden voor onze klant!