Technology & development

Architecture

Een stevige en flexibele softwarearchitectuur vormt de basis voor elk succesvol en toekomstbestendig digitaal project.

Wij staan je bij in het creëren en evalueren van toekomstbestendige, schaalbare en efficiënte architecturen voor applicaties, data en infrastructuren. Onze focus ligt op het begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en beslissingen met betrekking tot de gekozen architectuur en methoden, met als doel optimaal in te spelen op toekomstige mogelijkheden en behoeften.

Deze begeleiding omvat het identificeren van de juiste architecturale patronen, het definiëren van de optimale technologiestack en het implementeren van best practices om de prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de systemen te waarborgen. Onze IT-architecten werken nauw met je samen om de specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de bedrijfsdoelen en visie.

Onze IT-architecten zijn gespecialiseerd in cloud-native toepassingen, cloudmigratie & -optimalisatie, API & integraties, DevOps tools & methodes, digitale werkomgevingen en data-analyse & engineering.

Onze projectaanpak

Maatwerk software maken vereist een goede samenwerking en communicatie. Dankzij de Unikoo agile project workflow zorgen we samen voor een topresultaat!

Het 5D-model

Wat wij voor jou doen

De competenties van een CTO richten zich op twee deeldomeinen: IT management en IT technisch. Hieronder vindt u een oplijsting van de diensten die wij kunnen aanbieden in beide deeldomeinen.

Management

01 /

Technologische strategie en visie

02 /

Budget en kosten optimalisatie

03 /

Talent management en teamopbouw

04 /

Stakeholdermanagement en communicatie

05 /

Digitale transformatie

06 /

Vendor- en partnermanagement

07 /

IT governance

Technisch

01 /

Innovatie en technologische vernieuwing

02 /

IT architectuur

03 /

IT best practices

04 /

Proof of concepts

Waarom kiezen
voor Unikoo?

Een oplossing op maat

Wij matchen een CTO consultant of interim controller die perfect past bij jouw behoeften, organisatie en groeifase. Pragmatisch, flexibel aanpasbaar aan jouw wensen.

Team-as-a-Service

Omdat we werken met teams, kunnen we aan de kost van een FTE meerdere expertises en profielen combineren. Dit geeft meer stabiliteit en kwaliteit aan een scherpe, voorspelbare prijs.

Wij groeien mee

Onze diensten groeien met jouw behoeften mee. Niet alleen technologisch, maar ook met experts in marketing, HR, finance en design. Korte lijnen geven duurzame resultaten.

Cynric Huys

Lead CTO Services

Cynric heeft jarenlange ervaring als CTO in verschillende omgevingen en diverse sectoren. Door zijn opleiding in Burgerlijke computerwetenschappen en Executive MBA, combineert hij technische skills met brede strategische business expertise. Dit leidt tot een geïntegreerde aanpak waarbij technologische beslissingen telkens gealigneerd worden met de bredere bedrijfsdoelstellingen.

Lees zijn interview

Samen iets unieks creëren?

Relevante insights

Inzichten om mee naar huis te nemen

26/2/2024

De kracht van Generative AI voor jouw bedrijf

8/2/2024

CTO-as-a-Service, de sleutel tot de digitale wereld

10/8/2022

Een goed CMS kiezen? Ontdek hoe wij dit deden voor onze klant!