GRAPHIC & DIGITAL DESIGN

O-Biz

Als God in Tessenderlo

Over
O-Biz

Gelegen in het rustige Tessenderlo, op een boogscheut van bedrijventerreinen en de E313, bevindt zich de groene oase van O-Biz. Drie modern ingerichte businessflats waar je na een drukke werkdag volledig tot rust komt. Je waant je er een beetje God in Frankrijk… maar dan in Tessenderlo.

Het Project

Zaakvoerders Marie-Elisa en Emmanuel zochten een brandingpartner om het verhaal van O-Biz op een sprekende, visuele manier te vertalen van A tot Z. Van naam, logo, huisstijl tot website: met de HiPPO by Unikoo-branding is O-Biz helemaal klaar om haar gasten in de watten te leggen.

Graphic & digital design

Een wit blad

We begonnen dit traject letterlijk met een wit blad. Want behalve de drie businessflats was er nog niets. De eerste stap is dan uiteraard het kind een naam te geven. O-Biz omvat meerdere betekenissen:

  • De 'O' verwijst naar O-Lit, de B&B die eigenaars Marie-Elisa en Emmanuel al uitbaten
  • De 'Biz' is een knipoog naar bis, want dit is dus het tweede project van dit ondernemend koppel
  • Maar de 'Biz' staat ook voor de business-doelgroep die O-Biz wil bereiken
  • De schrijfwijze met Z is tenslotte niet toevallig. Zzzlapen in een groene oase en heerlijk bed: daarvoor staat O-Biz garant.

Warm & huiselijk

Bij O-Biz ervaar je instant een huiselijke sfeer. Dit wordt nog eens aangevuld met een uitgebreide hotelservice. Geen zin om achter het fornuis te staan? Dan kan je zelfs smullen van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Het logo & de bijhorende huisstijl moest deze unieke troeven uitstralen. We kozen daarom voor warme kleuren (oranje & blauwtinten) gecombineerd met een rustige, maar strakke huisstijl.

Overtuigende website

De website van O-Biz vormt het sluitstuk van ons brandingstraject. Met sprekende foto’s proef je meteen de rust en klasse. Bovendien krijg je van elke businessflat een handig overzicht van alle faciliteiten. Dit alles in het Nederlands, Engels en Frans. Door de website te optimaliseren op vlak van SEO wordt O-biz vlot online gevonden.

Klaar om net als O-Biz een flinke stap vooruit te zetten met een professionele on- en offline communicatiestrategie? Neem gerust contact met ons op.

06044CB7-43DA-428A-8A72-2F46D99A5D1D Created with sketchtool.
E83DD3F4-AAD6-41C7-B872-85385D10F602 Created with sketchtool.
Meer weten over deze case?
Charlotte Simons
Brand Designer
hello@unikoo.be

Wat wij nog meer gedaan hebben

Peeq

Een stralende website voor Peeq

De Hoveniers

Een florerende branding

The Beacon

Een baken van vertrouwen voor (visuele) communicatie

The Pelvic Floor

Van kennis en passie naar een sterk (digitaal) merk

Neolook Solutions

Met zorg ontworpen applicaties en website voor Neolook Solutions

Medical Precision

De full health check van Medical Precision

Quality Service Belgium & Europe

Stevige fundamenten voor een digitale bedrijfsvoering