Graphic & digital design

Neolook Solutions

Met zorg ontworpen applicaties en website voor Neolook Solutions

Over
Neolook Solutions

De Utrechtse start-up Neolook Solutions heeft het hart op de juiste plaats. Gesterkt door AI breekt Neolook Solutions een lans voor prematuur geboren kindjes en hun ouders. Dankzij de geavanceerde AI-technologie kunnen dokters en zorgpersoneel vroeggeboren kindjes in de gaten houden aan de hand van videobeelden, waardoor een langdurig verblijf in het ziekenhuis niet meer altijd nodig is. Blijft het kindje beter wel nog op de prematurendienst? Dan kunnen ouders hun kindje 24/7 zien dankzij de streamservice van Neolook Solutions.

Het Project

Aangezien de zorg voor een prematuur kind erg veel vergt van ouders en medisch personeel, wilde Neolook Solutions verzekeren dat de software zo intuïtief en gebruiksvriendelijk mogelijk werd. Een missie waar onze UX/UI-er zich met veel plezier voor inzette. Het eindresultaat? Verzorgde, tried-and-tested user interfaces voor zowel de mobiele app als de webversie van Neolook Solutions.

Graphic & digital design

Niet in 123

Neolook Solutions is een start-up die razendsnel gegroeid is. Hun service is driedelig: de AI-technologie gericht op zorgprofessionals, de videostreamingdienst gericht op gezinnen, en de AI-service gericht op klinisch onderzoek. De drie diensten, elk hun bijbehorende apps, stonden als silo’s naast elkaar. En dat was misschien wel de grootste uitdaging van dit project: om dit te vertalen naar één merkverhaal, waar elk onderdeel toch herkenbaar blijft. Onze UX/UI designer paste ze naadloos in elkaar.

Een blik op het totale project

Een greep uit onze realisaties:

  • We stelden een nieuwe stijlgids op die alle logo’s, kleuren, typografieën en iconen bundelden als houvast voor Neolook Solutions’ toekomstige designs en communicaties.
  • We voegden de drie aparte service-lines van Neolook Solutions samen tot één coherent geheel.
  • We tekenden gebruiksvriendelijke user-flows uit en vertaalden deze naar intuïtieve interfaces, zowel voor mobile apps als desktop-weergaven.

06044CB7-43DA-428A-8A72-2F46D99A5D1D Created with sketchtool.
E83DD3F4-AAD6-41C7-B872-85385D10F602 Created with sketchtool.
Meer weten over deze case?
Tom Celis
Head of Technology
hello@unikoo.be

Wat wij nog meer gedaan hebben

Peeq

Een stralende website voor Peeq

De Hoveniers

Een florerende branding

The Beacon

Een baken van vertrouwen voor (visuele) communicatie

The Pelvic Floor

Van kennis en passie naar een sterk (digitaal) merk

O-Biz

Als God in Tessenderlo

Medical Precision

De full health check van Medical Precision

Quality Service Belgium & Europe

Stevige fundamenten voor een digitale bedrijfsvoering