Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Een professionele kickstart, de volgende stap of een compleet nieuwe wending in je carrière? Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

We zijn altijd op zoek naar talent op vlak van finance & administratie, recruitment & talentbeheer, marketing & communicatie, graphic design en technology & development.

Picture of 5 teammembers discussing something
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Finance & administratie

Senior Finance Consultant

Zin om onze financiële dienstverlening mee vorm te geven? Wil je mee ondernemen in de wereld van start-en scale-ups? Kan je klanten overtuigen en mensen inspireren? Dan ben jij de juiste persoon om mee onze finance service line uit te bouwen!

Meer info
Marketing & communicatie

Marketing Project Manager

Ben je een doorgewinterde marketeer die kan jongleren met verschillende projecten? Kan je klanten overtuigen en mensen inspireren? Dan ben jij misschien de juiste persoon om onze marketing service line mee verder uit te bouwen! Bij Unikoo werk je in een start-up sfeer, heb je échte impact op zowel klanten als onze eigen organisatie en voer je opdrachten uit bij start-ups, scale-ups en innovatieve KMO’s!

Meer info
Marketing & communicatie

Performance Marketing Lead

Ervaren digital marketeer? Top. Klaar voor de volgende stap? Nog beter. Zin om mee te ondernemen in de wereld van startups, groeibedrijven en impactvolle KMO’s? We want you! We zoeken iemand die onze marketing services mee kan uitbouwen, trajecten bij onze klanten kan aansturen en het performance marketing team kan coachen. Nieuwsgierig? Lees verder en contacteer ons voor vrijblijvend overleg!

Meer info
Finance & administratie

Flying Office Manager

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw brede expertise in finance, administratie, hr, etc.? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Meer info
Technology & development

Full Stack Engineer

Ben je een ervaren en gepassioneerde software engineer, die graag met verschillende technologieën werkt bij dynamische tech start-ups en groeibedrijven waarbij je écht impact kan hebben? Heb je ervaring in het ontwikkelen van innovatieve en future-proof software applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer info
Finance & administratie

Finance Hero

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw expertise in finance? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Meer info
Finance & administratie

Financieel & Administratief Talent

Heb je financiële en administratieve skills die je graag wil inzetten bij onze klanten (boeiende start-ups & innovatieve KMO’s) waarbij je zelf ook verder kan groeien? Top! Dan willen wij jou heel graag ontmoeten!

Meer info
HR & talent management

HR Consultant

Heb je een generalistische HR kennis die je zowel strategisch als operationeel wil inzetten? Hou je ervan om impact te hebben en organisaties op HR vlak naar the next level te brengen? Dan is deze functie écht iets voor jou want impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo!

Meer info
HR & talent management

Flying HR Officer

Hou je ervan om alles tot in de puntjes te regelen op HR vlak? Krijg je een energieboost wanneer je collega’s kan helpen met HR vragen? Wil je daarnaast een afwisselende job met veel impact! Dan ben jij dé ideale persoon om onze klanten te ondersteunen met jouw HR skills!

Meer info
Sint-Niklaas
Gent
Lummen
Antwerpen
Picture of 3 teammembers discussing something

Waarom je graag bij ons zal werken

Je bouwt mee aan een gevestigde start-up… en wij bouwen aan jouw carrière!

Unikoo heeft een structuur en stabiliteit, maar is zeker geen bedrijf waar jij in de pas moet lopen. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan ons verhaal en te bepalen waar wij naartoe gaan.

Heb je nog geen idee waar je naartoe wil? Wil je jezelf ontwikkelen in een bepaald domein? Of wil je gewoon doorgroeien in je huidige functie? Het kan allemaal! Jij bepaalt je groeipad, wij zorgen voor de nodige groeimogelijkheden.

Picture of 8 teammembers sittingPicture of the officePicture of the office

Enkele van onze troeven

Verantwoordelijkheid

Neem verantwoordelijkheid voor je carrière

Flexibiliteit

Geen vaste uren, enkel verantwoordelijkheid

Een Uni(e)koo team

Met diverse, unieke kwaliteiten

Een geweldige werkplek

Karaktervolle kantoren en remote werk

Solliciteer spontaan

Ben je (al) fan van Unikoo, maar vind je hierboven geen baan die bij je past? Dat is helemaal geen probleem! We leren je graag kennen en gaan samen op zoek naar de perfecte match tussen jou en Unikoo.

Solliciteer nu