E-commerce, van meerdere markten thuis?

Heb je al een webshop of overweeg je de stap naar e-commerce te zetten? Dan kan je het bereik van je e-shop een boost geven door automatisch je producten aan te bieden op verschillende bestaande 'marketplaces'.

Heb je al een webshop of overweeg je de stap naar e-commerce te zetten? Dan kan je het bereik van je e-shop een boost geven door automatisch je producten aan te bieden op meerdere 'marketplaces'. Zo kan je bijvoorbeeld je webshopproducten automatisch aanbieden bij bol.com, Amazon of zelfs Decathlon.

Als Shopify partner hebben we bij Unikoo sowieso ruime ervaring om van jouw webshop een succes te maken. In combinatie met Channable vormt Shopify de perfecte basis om een 'omni-channel' shop op te zetten. Channable zorgt er in eerste instantie voor dat de producten uit jouw webshop vanuit Shopify automatisch synchroniseren naar de marketplaces waarop jij je producten wil aanbieden.

Maar daar houdt het niet op: bestellingen die geplaatst worden op één van de geconnecteerde marketplaces, worden per direct doorgegeven als bestelling in Shopify. Zo heb je ten allen tijde een correct overzicht van al je bestellingen, onafhankelijk van het kanaal waarlangs deze is geplaatst. Als klap op de vuurpijl wordt ook automatisch je stock up to date gehouden, en bij verzending van je bestelling kan er ook een signaal naar de geconnecteerde marketplace gegeven worden zodat zij de track and trace code aan de klant kunnen verzenden.

Daarbij komt uiteraard de nodige technische setup & configuratie kijken. Vanuit Unikoo bekijken we graag samen met jou wat voor jou nodig is en zorgen we dat heel de setup vlotjes verloopt. Heb je hier nog vragen over, contacteer ons zeker op hello@unikoo.be