Office Assistance

Stressvrij ondernemen

Onze Office & Management Assistance tilt ontzorging naar een hoger niveau. Met een breed scala aan vaardigheden geven onze veelzijdige officemanagers zuurstof aan ondernemers en KMO’s. Of het nu gaat om sales support, HR, marketing, administratie, facturatie of meer, zij nemen allerlei taken op zich. Ze brengen structuur in de chaos, en voor specifieke niche-expertise in finance, digitalisering, marketing of HR kunnen ze rekenen op onze inhouse collega’s. That’s the Unikoo way!

Hoe wij jou ontzorgen:
  • Algemene administratie: Onze experts nemen de leiding in dagelijkse administratieve taken, waaronder correspondentie en telefonie, agendabeheer, en documentbeheer.
  • HR support: Vertrouw op je ideale sidekick voor payroll, talentontwikkeling, change management, employer branding en meer.
  • Event support: Van congressen tot bedrijfsfeesten, onze experts regelen alles tot in de puntjes.
  • Sales & Marketing support: Denk aan het bijwerken van klantinformatie in CRM, assisteren bij het opzetten van campagnes, en de opvolging van leads en prospecten.
  • Fleet management: Registratie en documentatie van voertuigen, onderhoudsplanning, compliance en regelgeving – wij beheren elk aspect van jouw wagenpark efficiënt.
  • Facturatie: Van factuur opstellen tot betalingsmonitoring en naleving van fiscale verplichtingen, onze experts nemen deze administratieve taak van je over.

Waarom kiezen voor Unikoo:
  • Spaar tijd: én moeite ! Wij hebben de selectie van kwalitatieve profielen reeds voor jou gedaan.
  • Flexibiliteit: Onsite of remote werken? Eén of meerdere dagen per week? Of even een pauze inlassen? Wij passen ons naadloos aan jouw behoeften aan, wat ook kostenefficiënt is.
  • Stabiliteit: Geniet van meer stabiliteit dan een interne aanwerving of freelancer. Geen zorgen bij ziektedagen, vakanties of het risico op vertrek naar een ander bedrijf. Wij zijn er onafgebroken voor de lange termijn.
  • Eén aanspreekpunt: Haal één expert in huis en profiteer van de kennis van een heel team. Jouw expert staat dagelijks in contact met andere in-house experts op het gebied van finance, administratie, marketing en sales om jouw organisatie te boosten.

CFO-as-a-Service

Als ondernemer heb je ongetwijfeld nood aan de expertise van een CFO. Wellicht staat een CFO in vast dienstverband nog niet bovenaan je prioriteitenlijst. Ontdek de meerwaarde van ons CFO-as-a-Service model, speciaal ontworpen voor scale-ups en groeibedrijven.

Onze financiële experts bieden op maat gemaakt financieel-strategisch advies, waardoor je flexibel, kosteneffectief en schaalbaar kunt profiteren van hoogwaardige financiële expertise. Zo geven we jouw onderneming de ruimte om te floreren in elke groeifase.

CFO-as-a-Service

In een snel veranderende zakelijke omgeving is nauwkeurig financieel inzicht van cruciaal belang voor groeibedrijven die weloverwogen strategische beslissingen willen nemen. Bij Unikoo bieden we de expertise van een Chief Financial Officer zonder de verplichtingen van een fulltime CFO. Deze vorm van interim financieel management stelt kostenbewuste groeibedrijven in staat om zich te richten op hun groeiambities.

Of je nu technologische vernieuwingen in finance wilt integreren, datagedreven beslissingen wilt nemen, de budgetcyclus wilt optimaliseren of financiële risico's wilt beheren, onze ervaren CFO Business Consultants zijn jouw sleutel tot succes. Fulltime of parttime, de keuze is aan jou.

Hoe wij jou helpen groeien

Kostenbesparing

Bespaar aanzienlijk op kosten in vergelijking met een fulltime CFO. Betaal enkel voor benodigde tijd en diensten, zonder de lasten van een permanent salaris en bijkomende kosten

Flexibiliteit

Schakel moeiteloos tussen opschalen en terugschalen van CFO-diensten op basis van jouw actuele behoeften. Ideaal voor snelle groeifases of economische uitdagingen.

Laagdrempelige toegang tot expertise

Krijg toegang tot een ervaren professional met uitgebreide kennis, voorheen buiten het bereik van kleinere bedrijven. Ontvang hoogwaardige expertise zonder de last van permanente kosten.

Focus op kernactiviteiten

Besteed financiële zaken uit aan een CFO, zodat je je als bedrijfsleider volledig kan concentreren op je kerntaken.

Betere besluitvorming

Onze CFO's leveren nauwkeurige financiële prognoses en analyses, wat resulteert in betere besluitvorming voor jouw bedrijf. Vertrouw op hun expertise voor meer inzicht.

Strategisch inzicht en advies

Ontvang waardevol strategisch advies van onze CFO's. Ze staan klaar om te helpen bij cruciale financiële beslissingen en bieden inzichten in de nieuwste best practices die vandaag beschikbaar zijn.

Risicobeheer

Onze CFO's helpen bij het identificeren en beheren van financiële risico's, wat van cruciaal belang is voor de stabiliteit en duurzaamheid van jouw bedrijf. Vertrouw op hun expertise voor effectief risicobeheer.

Picture of 2 teammembers in a meeting

Wat wij voor jou doen

Onze fractionele CFO’s staan klaar om jou op verschillende gebieden te ondersteunen, zowel op afstand als bij jou op kantoor. Denk hierbij aan:

Budgeting & Forecasting

Cash Flow Forecasting

Cost Control & Optimization

Profitability Analysis

Strategic Financial Planning

Investment Analysis

Management Reporting & Systems

Performance Management & KPI Development

Variance Analysis

Internal Controls Check

Audit Preparation

M&A

Waarom kiezen voor Unikoo?

Een oplossing op maat

Wij matchen de inzet van een CFO consultant of interim controller die perfect past bij jouw behoeften, organisatie en groeifase. Pragmatisch, flexibel aanpasbaar aan jouw wensen.

Team-as-a-Service

Omdat we werken met teams, kunnen we aan de kost van een FTE meerdere expertises en profielniveaus combineren. Dit betekent meer stabiliteit en kwaliteit aan een scherpe, voorspelbare prijs.

Wij groeien mee

Onze diensten groeien met jouw behoeften mee, niet alleen financieel, maar ook met experts in marketing, HR, technologie en grafisch ontwerp. Korte lijnen zorgen voor duurzame resultaten.
Picture of teammember Jorne

Jorne Delforge

Technology Lead

Als co-founder en lead van het Technology en Development-team is Jorne onmisbaar in het Unikoo verhaal. Dankzij zijn analytisch vermogen speelt hij bovendien een rol bij de optimalisatie van onze interne werking én die van onze klanten. Zijn eerdere ervaringen als IT Architect & Project Manager bij Bose, bpost en Telenet vertaalt hij probleemloos naar pragmatische oplossingen bij onze start-up en KMO-klanten.

Picture of teammember Nick

Nick Van Meerbeeck

Head of Finance / CFO Unikoo

Nick vertaalt zijn 15 jaar finance ervaring die hij opdeed bij zowel de ‘Big-Four’ (KPMG) als de interne bedrijfswereld (Ferranti, Port of Antwerp-Zeebrugge), probleemloos naar pragmatische oplossingen bij onze startup, scale-up en KMO-klanten. Zo is hij uitstekend geplaatst om de Unikoo Finance services, inclusief onze CFO diensten, aan te sturen.

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Misschien kunnen we je toch helpen! Stel ons je vraag en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Stel je vraag