Digital Performance marketing

Digital Performance marketing 

Jouw boodschap  online tot bij je doelgroep brengen? Wij gaan voor tastbare resultaten! We herevalueren, sturen bij waar nodig en rapporteren regelmatig. Zo komen we tot een campagne die zijn doelen bereikt.

SEA & SEO 

Search engine advertising (SEA) is het betalen voor advertenties op Google. Search engine optimization (SEO), daarentegen, zorgt ervoor dat je webpagina’s organisch hoog verschijnen in de zoekresultaten. Beide technieken maken jouw website dus sneller vindbaar voor klanten en prospecten, met alle positieve gevolgen van dien. Voor de ene moet je betalen, de ander is een werk van lange duur. Maar wat is beste keuze voor jouw bedrijf? Ons team bedenkt het antwoord.  

Display 

Wil je reclame maken met een banner op andere websites? Wij doen onderzoek naar je doelgroep en weten zo precies waar en voor wie jouw banner moet verschijnen.   Dankzij ons designteam zijn ook de visuals meteen geregeld. Graag een animatie in je banner? Komt in orde. 

Websitetracking & rapportage 

Om onlinecampagnes te optimaliseren – en eventueel bij te sturen – moet je ze kunnen evalueren. En daarvoor heb je de juiste cijfers nodig. Wij verzamelen ze voor jou met een intelligent trackingsysteem in je website en op andere marketingkanalen.   


Socialmedia-advertenties  

Wil je je organisatie in de schijnwerpers plaatsen? Of een nieuw product aankondigen? Wij selecteren de socialmediakanalen die het best voor jou werken en garanderen campagnes met impact.  En het visuele, zoals foto’s en filmpjes? Daarvoor doen we een beroep op ons designteam. Zo heb jij aan één partner genoeg. 


Remarketing 

Sommige mensen zijn eeuwige twijfelaars en hebben wat extra aanmoediging nodig om over te gaan tot conversie. Anderen zijn dan weer snelle beslissers, maar zien misschien niet meteen wat ze nodig hebben en klikken van je website weg weg (ook al heb je wat ze zoeken!). Met remarketingcampagnes spreek je hen opnieuw aan. Via social media, Google-advertenties of banners en spoor je hen aan om jouw website nog eens goed te bekijken.