Contentmarketing  & PR

Contentmarketing, dat is vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwen met informatie en advies, zonder dat je iets probeert te verkopen. Je publiceert regelmatig content, bijvoorbeeld een blogartikel met enkele tips, een post op social media of een nieuwsbrief voor je klanten. Wij maken een kalender voor je op, zodat je bedrijf exact weet wat het wanneer zal communiceren. En die content, die maken we met veel plezier ook voor jou.

E-mailmarketing 

Wil je direct communiceren met je stakeholders, zonder al te veel moeite? Kies dan voor e-mailmarketing. Wij zetten een gepersonaliseerde campagne voor je op, schrijven overtuigende e-mails en tonen je hoe je alles verstuurt.   

Social media marketing 

Sociale media zijn niet meer weg te denken anno nu. Als bedrijf kan je dan ook niet achterblijven. Wij helpen je met het uitwerken van een relevante contentkalender, social copy en visuals. Indien nodig plannen we ook nog eens alles in, zodat jij je hier geen zorgen meer om hoeft te maken. Zo blijf je top of mind bij je volgers en houd jij terug meer tijd over voor je core business.    

Influencermarketing 

Hét voordeel van een goed gekozen influencer? Zijn doelgroep is jouw doelgroep, dus je boodschap weerklinkt precies waar hij gehoord moet worden. De influencer kent zijn volgers als geen ander en stemt jouw boodschap hier perfect op af. Wij zoeken voor jou de juiste influencers, nemen met hen contact op en leggen afspraken vast. En zij zorgen voor hun beurt voor impact. 

Persacties

Merk je een interessante trend in je bedrijf of sector? Treedt jouw onderneming voor het eerst buiten de landsgrenzen? Heb je een vernieuwend product ontwikkeld of organiseer je een bijzonder evenement? Een mediaverschijning of perscommunicatie helpt om jouw verhaal aan een breed publiek te vertellen. Een journalist is altijd op zoek naar boeiende verhalen, en door hen te overtuigen van jouw unique story kan je verhaal plots véél mensen bereiken. En positieve persaandacht is onbetaalbaar. Samen maken we van jouw boodschap een overtuigend verhaal, dat we vervolgens gaan vertellen aan de juiste journalisten.

Evenementen

Wanneer emotie en beleving samenkomen, kan dat een grote indruk maken. Wanneer jouw merk hiermee geassocieerd wordt, creëer je in één klap een sterke band met je doelpubliek. Dat is de kracht van eventmarketing. Wil jij jouw merk op een andere manier laten beleven? Wij maken voor jou the event of a lifetime. Laat je liever je stem gelden in een bestaand event? Dan zoeken wij voor jou naar de juiste speaking opportunities.