Technology & development

De Unikoo-website gefileerd

Onze Unikoo-website is intussen al vertrouwd, maar zelfs een jaar na publicatie zitten onze developers nog altijd niet stil. Want het kan altijd nóg beter, met moderne features, nieuwe content en binnenkort zelfs een Engelstalige versie. Een hedendaagse website is niet alleen visueel aantrekkelijk en hyper-performant, maar ook flexibel en klaar om samen met het bedrijf te groeien. Ons developmentteam laat alvast in zijn potten kijken: hoe kwamen ze tot dit intelligent contentmanagementsysteem?

Lees meer +
Blog preview image

29/04/2022

Technology & development

Terugblik naar React Conference Live

Na de laatste editie in 2019 ging op vrijdag 1 april het React Conference Live opnieuw door in Amsterdam. Hoewel wij als techies de versnelde omschakeling naar de digitale wereld enkel maar toejuichen, blijft een in-person conferentie toch een uitgelezen kans om in aanraking te komen met nieuwe tooling, features en producten. Enkele collega’s bij Unikoo hadden dan ook het geluk om deze conferentie te kunnen bijwonen. Ontdek hier hoe onze developers Frederik en Jens de conferentie hebben ervaren!

Blog preview image

18/03/2022

Finance & administratie

Een jaar in het leven van Margot

Hi! Ik ben Margot en ik ondersteun verschillende klanten bij Unikoo in finance en reporting. Na iets meer dan een jaar in deze rol kijk ik met veel plezier terug naar de start van mijn carrière. Benieuwd hoe ik bij Unikoo verzeilde en hoe het avontuur me bevalt? Voor één keer kruip ik in mijn pen en deel ik mijn verhaal. Maar geen zorgen, het wordt een feel good story.

Blog preview image

24/02/2022

Technology & development

E-commerce, van meerdere markten thuis?

Heb je al een webshop of overweeg je de stap naar e-commerce te zetten? Dan kan je het bereik van je e-shop een boost geven door automatisch je producten aan te bieden op verschillende bestaande 'marketplaces'.

Blog preview image

10/12/2021

Marketing & communicatie

4 tips om je ads door de verstrengde Facebook targeting te loodsen

Werden je advertenties deze week opeens afgewezen door Facebook? Dan zijn je campagnes mogelijks het slachtoffer geworden van de verstrengde targeting-regels van Facebook die vanaf 7 december 2021 zijn ingegaan. Met deze beperkingen wil Facebook discriminatie op vlak van o.a. leeftijd, geslacht en locatie tegengaan; en dit voor campagnes die te maken hebben met werkgelegenheid, huisvesting of leningen.

In deze blog geven we je de 4 belangrijkste tips om je campagnes terug up and running te krijgen!

Blog preview image

04/10/2021

Marketing & communicatie

8 vragen aan Ann

De uitbreiding van Unikoo brengt uiteraard een nieuw gezicht met zich mee. Dames en heren, we stellen u voor aan Ann Flipkens! Ann is de Business Lead van Unikoo Limburg en zal de opstart van het kantoor in Genk in goede banen leiden. Benieuwd wie Ann is en hoe ze in het leven staat? Je bent niet alleen, ook haar gloednieuwe collega’s bij Unikoo wilden alles weten over hun nieuwe collega. Daarom openden ze het vragenvuur met acht professionele of persoonlijke vragen.

Blog preview image

28/09/2021

Recruitment & talentbeheer

Employer Branding: jouw krachtigste wapen in de strijd om talent

The war on talent. Het klinkt dramatisch, maar het is ook echt een groot, langdurig probleem. Vaak zijn het niet de recruiters, maar de sollicitanten die uiteindelijk kunnen kiezen tussen verschillende opties. Of misschien liggen headhunters op de loer om jouw beste werknemers weg te lokken, en dan wil jij natuurlijk aan het langste eind trekken.

Meer laden +
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.