Hallo, wij zijn Unikoo.

De naam doet het al vermoeden: zoals ons vind je er niet veel. Unikoo biedt een uniek ‘centre-of-expertise’ aan start-ups, scale-ups en innovatieve kmo’s. Flexibele teams in finance & administratie, rekrutering & talentbeheer, marketing & communicatie, technologie & development en grafisch design.

Unikoo berchem banner

Onze missie

Unikoo is ontstaan vanuit een nood in de KMO-wereld. Ondernemers en zaakvoerders spenderen vaak slechts 20% van hun tijd aan taken met grote toegevoegde waarde en tot 80% van hun tijd aan minder prioritaire zaken. Bovendien is het aanbod aan externe ondersteuning & advies vaak niet transparant en moeten kleine organisaties zich beroepen op meerdere partners.

Door start-ups, scale-ups en innovatieve KMO’s te omkaderen met een uniek, full-service expertisecentrum, stelt Unikoo hen in staat om effectief te focussen op hun core business en zich te richten op groei. Want één adres, dat heeft zo zijn voordelen: geen gedoe met communicatie tussen verschillende partijen, veel flexibiliteit, maximale efficiëntie en de opportuniteit om een (h)echt partnership uit te bouwen dat de status van ‘leverancier’ overstijgt. Dat is wat ons Unikoo maakt.

Onze kantoren

Onze visie

 • We know, we do, we care.

  Wij zorgen graag. Voor onze klanten, voor onze mensen. Een familiale sfeer met waarden als collegialiteit, proximiteit en pragmatisme. Dat vind je hier terug. Onze experts barsten van kennis en weten van aanpakken. Steeds met de beste bedoelingen in het achterhoofd, because we care. Wij maken mensen graag blij. Is het doel nog niet bereikt? Dan kijken we hoe we de aanpak moeten bijsturen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

 • Our customers are crucial

  Een gestandaardiseerde aanpak om snelheid te maken of eerder een voorstel op maat? Wij dringen geen model op, maar brengen de juiste puzzelstukjes aan tafel zodat de klant zijn/haar puzzel kan leggen. Onze drive zit in onze job zelf, en in onze resultaten. Een start-up bijstaan in haar lancering, een kmo op weg helpen in de wereld van online marketing, een ondernemer administratief ontzorgen of een scale-up ondersteunen bij haar talentbeleid. Als het kan via een
  geïntegreerde aanpak … zo maken wij het liefst een verschil. Geen uitdaging is voor ons te groot, maar toch is ook geen project te klein.

 • People are our priority

  People first. Zij zijn ons kapitaal en sturen de manier waarop onze organisatie zich ontwikkelt. Wij bieden hen dan ook graag unieke kansen. Afwisseling en impact zijn understatements in onze business. Onze mensen zijn uniek, met uitgesproken expertise en een geëngageerde mindset. Wij zorgen voor mekaar.

Ons team

 • Kenn Wouters

  Kenn Wouters

  Founder

  Ondernemer in hart en nieren, en Unikoo heeft zijn hart gestolen. Sinds 2022 staat hij officieel aan het roer en leidt hij Unikoo naar de toekomst. Met ervaring in zowel de KMO-wereld als de ‘Big-Four’ (Deloitte Consulting) en een achtergrond in sales, marketing, rekrutering en HR technologie, is hij de geknipte sparring partner voor onze klanten!

 • Ine Dullaert

  Ine Dullaert

  Finance & Admin Lead

  Wie denkt dat finance en administratie saai zijn, heeft Ine duidelijk nog niet ontmoet. Met 15 jaar ervaring in finance en digitalisering bij kleine en middelgrote organisaties, leidt Ine met ongeëvenaard enthousiasme mee het bedrijf én het Fin-Admin team.

 • Jorne Delforge

  Jorne Delforge

  Technology Lead

  Als co-founder en lead van het Technology en Development-team is Jorne onmisbaar in het Unikoo verhaal. Dankzij zijn analytisch vermogen speelt hij bovendien een rol bij de optimalisatie van onze interne werking én die van onze klanten. Zijn eerdere ervaringen als IT Architect & Project Manager bij Bose, bpost en Telenet vertaalt hij probleemloos naar pragmatische oplossingen bij onze start-up en KMO-klanten.

 • Evelien Maes

  Evelien Maes

  Marketing & Communication Lead

  Met meer dan 12 jaar ervaring in marketing & communicatie in de finance en tech startup wereld, is zij uniek geplaatst om Unikoo verder
  mee uit te bouwen. Haar diepgaande kennis van content strategie, creatieve geest en ervaring als project manager zijn cruciaal bij de aansturing van haar team én onze marketing projecten.

Ontmoet de rest van de crew

Meet HiPPO

HiPPO communicatie & design is een creative branding agency dat sinds begin 2023 deel uitmaakt van Unikoo.

HiPPO bedenkt en lanceert een on- en offline merk van begin tot einde gedurende een sprint van 6 weken tijd - inclusief naam, logo, huisstijl, website, contentstrategie en digitale marketing strategie. Het HiPPO team focust daarbij voornamelijk op start-ups, ambitieuze KMO’s en enthousiaste (overheids)organisaties.

Ontdek hier wat ze voor jou kunnen betekenen!