bgshapesCreated with Sketch.

Unieke troeven

Wat ons Unikoo maakt

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Zo win je veel tijd en hoef je geen energie te steken in een wirwar aan partijen. Bovendien zijn onze interne expertiseteams goed op elkaar afgestemd. Resultaat: meer efficiëntie en beter werk.

Alles kan, niets moet

Alles kan, niets moet

Een strategisch project, het opvangen van een tijdelijke piek in werkvolume, het uitbesteden van bepaalde taken, een expert en/of operationeel profiel. Jij bepaalt wat, hoe, wanneer en hoeveel. No strings attached.

Altijd op je gemak

Altijd op je gemak

Bij Unikoo ben je gerust, wat er ook gebeurt. Omdat we werken met teams, kunnen we schakelen wanneer vervanging zich opdringt door vakantie, ziekte of een werknemer die vertrekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf?

Unikoo gaat een partnership aan met NXTGN!

Unikoo en NXTGN slaan de handen in elkaar! Het doel? De KMO-sector laten kennismaken met de troeven van (Generative) AI. 

Door het combineren van expertise op vlak van technologie, strategie en innovatie helpen we jouw bedrijf bij het ontdekken van strategische gebruikstoepassingen en oplossingen op maat.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn als KMO? Plan een intake gesprek in met onze AI specialist Tom en ontdek praktische toepassingen voor jouw onderneming!

calendar

Waar mikken we op

Start-up, scale-up of innovatieve kmo?

Dan kan ons model een unieke meerwaarde bieden. Eén aanspreekpunt voor alle ondersteuning en advies die nodig zijn om uw organisatie te laten groeien. Elke case is anders, daarom bieden we flexibiliteit in onze samenwerkingsmodellen.

Projectbasis

Projectbasis

Laat ons uw project, groot of klein, realiseren voor een vaste prijs of in regie. We zullen onze ervaring en professionele aanpak toepassen.

Detachering

Detachering

Versterk uw organisatie met specifieke expertise van onze teams, voor een aantal uren/dagen per week/maand, op locatie of op afstand.

Outsourcing

Outsourcing

Elimineer alle rompslomp door specifieke activiteiten uit te besteden en focus op de dingen die maximale toegevoegde waarde bieden.

Referenties

Wat wij al hebben gedaan

The Beacon

Een baken van vertrouwen voor (visuele) communicatie

Lees meer

Dripl

Een frisse kijk op de administratieve ondersteuning van Dripl

Lees meer

Zie je graag meer?

Wij kunnen niet wachten om jou ook te helpen. Bekijk in de tussentijd zeker de referenties voor onze verschillende diensten.

Naar alle services

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo

Recente blogartikels

Onze experten aan het woord

Blog preview image

09/08/2023

Marketing & communicatie

Van likes naar leads: het belang van waardevolle content

In de huidige digitale wereld hanteren we likes en volgers vaak als maatstaf voor het succes van online content. En toegegeven, likes zijn tof. Maar hoeveel van die likes dragen rechtstreeks bij aan de resultaten van jouw bedrijf? Juist, bijna geen. Als je echt wil groeien en jouw online inspanningen wil omzetten in kwalitatieve leads, dan is waardevolle content noodzakelijk. Maar hoe creëer je engagerende content? Wij helpen je op weg!

Blog preview image

09/06/2023

HR & Talent Management

10 tips om jouw HR-beleid te optimaliseren

Doorheen de verschillende groeifases van een start-up, scale-up en KMO evolueert ook de aanpak met betrekking tot het aantrekken en behouden van talent. Heeft jouw organisatie veel ontwikkelingen doorgemaakt? Is het tijd om de volgende stap te zetten en jouw HR beleid te optimaliseren zodat je klaar bent voor de toekomst?

Onze HR experten geven je graag 10 topics mee die cruciaal zijn voor de vorming of optimalisering van jouw HR beleid, rekening houdend met de noden, wensen én het welzijn van jouw medewerkers.

Blog preview image

13/04/2023

Graphic & digital design

Het belang van een goed logo

Een logo is als een visitekaartje voor een bedrijf. Het vormt de eerste indruk die potentiële klanten hebben. Het toont wie als bedrijf bent en waar je voor staat, als een visueel symbool dat je kernwaarden en identiteit weerspiegelt. Daarom zorg je best voor een logo met impact. Eén dat opvalt, prikkelt en de aandacht trekt. Maar hoe herken je een goed logo?

Meer laden +
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.