bgshapesCreated with Sketch.

Unieke troeven

Wat ons Unikoo maakt

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Zo win je veel tijd en hoef je geen energie te steken in een wirwar aan partijen. Bovendien zijn onze interne expertiseteams goed op elkaar afgestemd. Resultaat: meer efficiëntie en beter werk.

Alles kan, niets moet

Alles kan, niets moet

Een strategisch project, het opvangen van een tijdelijke piek in werkvolume, het uitbesteden van bepaalde taken, een expert en/of operationeel profiel. Jij bepaalt wat, hoe, wanneer en hoeveel. No strings attached.

Altijd op je gemak

Altijd op je gemak

Bij Unikoo ben je gerust, wat er ook gebeurt. Omdat we werken met teams, kunnen we schakelen wanneer vervanging zich opdringt door vakantie, ziekte of een werknemer die vertrekt.

Solliciteer hier voor jouw droomjob!

Ben jij Uni(e)koo?

Werken bij Unikoo is als een warm deken in de winter of een heerlijke cocktail op een zomerse dag. Kom terecht in een sterk team met de perfecte 'work hard, play hard' mentaliteit. 
Wandel binnen op een plek waar collegialiteit, proximiteit en pragmatisme de belangrijkste waarden zijn. 

Onze mensen zijn uniek, met uitgesproken expertise en een geëngageerde mindset. Daar wil je toch deel van uitmaken? 

calendar

Waar mikken we op

Start-up, scale-up of innovatieve kmo?

Dan kan ons model een unieke meerwaarde bieden. Eén aanspreekpunt voor alle ondersteuning en advies die nodig zijn om uw organisatie te laten groeien. Elke case is anders, daarom bieden we flexibiliteit in onze samenwerkingsmodellen.

Projectbasis

Projectbasis

Laat ons uw project, groot of klein, realiseren voor een vaste prijs of in regie. We zullen onze ervaring en professionele aanpak toepassen.

Detachering

Detachering

Versterk uw organisatie met specifieke expertise van onze teams, voor een aantal uren/dagen per week/maand, op locatie of op afstand.

Outsourcing

Outsourcing

Elimineer alle rompslomp door specifieke activiteiten uit te besteden en focus op de dingen die maximale toegevoegde waarde bieden.

Referenties

Wat wij al hebben gedaan

De Lijn

User interfaces die sluiten als een bus

Meer info

Cube Lockers

Bedrijfssupport die je niet in een hokje kan plaatsen

Meer info

Zie je graag meer?

Wij kunnen niet wachten om jou ook te helpen. Bekijk in de tussentijd zeker de referenties voor onze verschillende diensten.

Naar alle services

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo

Recente blogartikels

Onze experten aan het woord

Blog preview image

01/12/2022

Marketing & communicatie

Adverteren op Google? Doen!

Google Ads is een enorm veelzijdig marketingplatform, in deze blogpost leer je hoe dit platform waarde kan creëren voor uw onderneming.

Blog preview image

13/10/2022

Finance & administratie

Waarom Power Query?

De kinderen zijn naar school, het is stil in huis en met een verse koffie in de hand kan ik me eindelijk buigen over een Excel-sheet vol cijfers, gesterkt met Power Query (geen zorgen, we leggen later nog uit). Dat is het mooiste moment van mijn werkdag. Wat geeft immers meer energie dan te duiken in die nietszeggende nummertjes om ze dan om te toveren tot een rapport waar zelfs een vijfjarig kind de essentie uit kan afleiden?

Blog preview image

10/08/2022

Technology & development

Een goed CMS kiezen? Ontdek hoe wij dit deden voor onze klant!

In het digitale tijdperk is een website zonder contentmanagementsysteem, afgekort CMS, onmisbaar. Dit soort systemen bieden immers de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. En dat is nodig, want met een dynamische website oogst je beduidend meer succes dan met een statische website.

Recent maakten we bij een klant de vergelijking tussen een aantal contentmanagementsystemen (CMS). Met deze vergelijking was het de bedoeling een future-proof CMS te kiezen om hun web platform optimaal te ondersteunen.

Meer laden +
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.