bgshapesCreated with Sketch.

Unieke troeven

Wat ons Unikoo maakt

Eén partner voor alles

Eén partner voor alles

Zo win je veel tijd en hoef je geen energie te steken in een wirwar aan partijen. Bovendien zijn onze interne expertiseteams goed op elkaar afgestemd. Resultaat: meer efficiëntie en beter werk.

Alles kan, niets moet

Alles kan, niets moet

Een strategisch project, het opvangen van een tijdelijke piek in werkvolume, het uitbesteden van bepaalde taken, een expert en/of operationeel profiel. Jij bepaalt wat, hoe, wanneer en hoeveel. No strings attached.

Altijd op je gemak

Altijd op je gemak

Bij Unikoo ben je gerust, wat er ook gebeurt. Omdat we werken met teams, kunnen we schakelen wanneer vervanging zich opdringt door vakantie, ziekte of een werknemer die vertrekt.

Zo weet je altijd wat je kan posten

Download gratis onze toptopicalkalender

We kunnen allemaal wel eens wat extra inspiratie gebruiken. Met de Unikoo toptopical kalender weet je altijd wat je kan posten. Mis nooit een belangrijke dag voor jouw bedrijf, haak in op de actualiteit en raak geïnspireerd door creatieve invalshoeken. Download de toptopical kalender nu gratis!

Waar mikken we op

Start-up, scale-up of innovatieve kmo?

Dan kan ons model een unieke meerwaarde bieden. Eén aanspreekpunt voor alle ondersteuning en advies die nodig zijn om uw organisatie te laten groeien. Elke case is anders, daarom bieden we flexibiliteit in onze samenwerkingsmodellen.

Projectbasis

Projectbasis

Laat ons uw project, groot of klein, realiseren voor een vaste prijs of op cost-plus basis. We zullen onze ervaring en professionele aanpak toepassen.

Detachering

Detachering

Versterk uw organisatie met specifieke expertise van onze teams, voor een aantal uren/dagen per week/maand, op locatie of op afstand.

Outsourcing

Outsourcing

Elimineer alle rompslomp door specifieke activiteiten uit te besteden en focus op de dingen die maximale toegevoegde waarde bieden.

Referenties

Wat wij al hebben gedaan

Hof Ter Leeuwe

Ons paradepaardje van applicatie ontwikkeling

Meer info

De Lijn

Uitdagende UI design trajecten voor een verbeterde digitale gebruikerservaring

Meer info

Zie je graag meer?

Wij kunnen niet wachten om jou ook te helpen. Bekijk in de tussentijd zeker de referenties voor onze verschillende diensten.

Naar alle services

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo

Recente blogartikels

Onze experten aan het woord

Blog preview image

10/12/2021

Marketing & communicatie

4 tips om je ads door de verstrengde Facebook targeting te loodsen

Werden je advertenties deze week opeens afgewezen door Facebook? Dan zijn je campagnes mogelijks het slachtoffer geworden van de verstrengde targeting-regels van Facebook die vanaf 7 december 2021 zijn ingegaan. Met deze beperkingen wil Facebook discriminatie op vlak van o.a. leeftijd, geslacht en locatie tegengaan; en dit voor campagnes die te maken hebben met werkgelegenheid, huisvesting of leningen.

In deze blog geven we je de 4 belangrijkste tips om je campagnes terug up and running te krijgen!

Blog preview image

04/10/2021

Marketing & communicatie

8 vragen aan Ann

De uitbreiding van Unikoo brengt uiteraard een nieuw gezicht met zich mee. Dames en heren, we stellen u voor aan Ann Flipkens! Ann is de Business Lead van Unikoo Limburg en zal de opstart van het kantoor in Genk in goede banen leiden. Benieuwd wie Ann is en hoe ze in het leven staat? Je bent niet alleen, ook haar gloednieuwe collega’s bij Unikoo wilden alles weten over hun nieuwe collega. Daarom openden ze het vragenvuur met acht professionele of persoonlijke vragen.

Blog preview image

28/09/2021

Recruitment & talentbeheer

Employer Branding: jouw krachtigste wapen in de strijd om talent

The war on talent. Het klinkt dramatisch, maar het is ook echt een groot, langdurig probleem. Vaak zijn het niet de recruiters, maar de sollicitanten die uiteindelijk kunnen kiezen tussen verschillende opties. Of misschien liggen headhunters op de loer om jouw beste werknemers weg te lokken, en dan wil jij natuurlijk aan het langste eind trekken.

Meer laden +
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.