bgshapesCreated with Sketch.

Unieke troeven

Wat ons Unikoo maakt

Eén partner voor alles

Eén partner voor alles

Zo win je veel tijd en hoef je geen energie te steken in een wirwar aan partijen. Bovendien zijn onze interne expertiseteams goed op elkaar afgestemd. Resultaat: meer efficiëntie en beter werk.

Alles kan, niets moet

Alles kan, niets moet

Een strategisch project, het opvangen van een tijdelijke piek in werkvolume, het uitbesteden van bepaalde taken, een expert en/of operationeel profiel. Jij bepaalt wat, hoe, wanneer en hoeveel. No strings attached.

Altijd op je gemak

Altijd op je gemak

Bij Unikoo ben je gerust, wat er ook gebeurt. Omdat we werken met teams, kunnen we schakelen wanneer vervanging zich opdringt door vakantie, ziekte of een werknemer die vertrekt.

Zo weet je altijd wat je kan posten

Download gratis onze toptopicalkalender

We kunnen allemaal wel eens wat extra inspiratie gebruiken. Met de Unikoo toptopical kalender weet je altijd wat je kan posten. Mis nooit een belangrijke dag voor jouw bedrijf, haak in op de actualiteit en raak geïnspireerd door creatieve invalshoeken. Download de toptopical kalender nu gratis!

Waar mikken we op

Start-up, scale-up of innovatieve kmo?

Dan kan ons model een unieke meerwaarde bieden. Eén aanspreekpunt voor alle ondersteuning en advies die nodig zijn om uw organisatie te laten groeien. Elke case is anders, daarom bieden we flexibiliteit in onze samenwerkingsmodellen.

Projectbasis

Projectbasis

Laat ons uw project, groot of klein, realiseren voor een vaste prijs of op cost-plus basis. We zullen onze ervaring en professionele aanpak toepassen.

Detachering

Detachering

Versterk uw organisatie met specifieke expertise van onze teams, voor een aantal uren/dagen per week/maand, op locatie of op afstand.

Outsourcing

Outsourcing

Elimineer alle rompslomp door specifieke activiteiten uit te besteden en focus op de dingen die maximale toegevoegde waarde bieden.

Referenties

Wat wij al hebben gedaan

De Lijn

User interfaces die sluiten als een bus

Meer info

Cube Lockers

Bedrijfssupport die je niet in een hokje kan plaatsen

Lees meer

Zie je graag meer?

Wij kunnen niet wachten om jou ook te helpen. Bekijk in de tussentijd zeker de referenties voor onze verschillende diensten.

Naar alle services

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo

Recente blogartikels

Onze experten aan het woord

Blog preview image

10/08/2022

Technology & development

Een goed CMS kiezen? Ontdek hoe wij dit deden voor onze klant!

In het digitale tijdperk is een website zonder contentmanagementsysteem, afgekort CMS, onmisbaar. Dit soort systemen bieden immers de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. En dat is nodig, want met een dynamische website oogst je beduidend meer succes dan met een statische website.

Recent maakten we bij een klant de vergelijking tussen een aantal contentmanagementsystemen (CMS). Met deze vergelijking was het de bedoeling een future-proof CMS te kiezen om hun web platform optimaal te ondersteunen.

Blog preview image

28/06/2022

Marketing & communicatie

Meer verkopen met je webshop via Google Shopping

Meer weten over Google Shopping advertenties voor je webshop? In deze blog duiken we dieper in op één van de meest succesvolle advertentietypes in de E-commerce sector. Ben jij klaar om alles uit je webshop te halen en je bedrijf aan de hand van je Google Merchant Center op te schalen? Lees dan snel verder en ontdek de talloze voordelen van Google Shopping!

Blog preview image

31/05/2022

Recruitment & talentbeheer

How to win the war on talent (spoiler: met jouw unieke EVP)

Ben jij klaar om je Employer Value Proposition met twee handen vast te nemen en gaandeweg het perfecte talent aan te trekken voor jou onderneming? In onze blog geven we een concrete uitleg en voorbeelden hoe je dit kunt verwezenlijken.

Meer laden +
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.