Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Een professionele kickstart, de volgende stap of een compleet nieuwe wending in je carrière? Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

We zijn altijd op zoek naar talent op vlak van finance & administratie, recruitment & talentbeheer, marketing & communicatie, graphic design en technology & development.

Klinkt als iets voor jou?

Dan ontvangen we je met open armen in een van onze karaktervolle kantoren, waar je terechtkomt in een sterk en hecht team. Samen geven jullie alles voor hippe scale-ups en toffe medium-sized bedrijven.

Recruitment Consultant

Antwerpen

Hou je ervan om mensen dé job van hun leven te helpen vinden? Heb je daarnaast affiniteit met de recruitment trends zoals employer branding? Dan heb jij nu dé job van jouw leven gevonden want impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo!

Front-end Development Hero

Antwerpen

Meer en meer tech start-/scale-ups en innovatieve KMO’s doen beroep op Unikoo voor een brede waaier aan technologie toepassingen. Wij beschikken over een arsenaal aan front-end opties om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden, en zoeken een nieuwe held die de juiste oplossingen identificeert en ontwikkelt.

Front-End Web Designer

Antwerpen

Heb je veel gevoel voor design maar hou je er ook van om in de code te duiken om een gebruiksvriendelijke website/webshop op te zetten? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zin om mee impact te maken op de wereld van start-ups en scale-ups ? Stop met zoeken, je hebt jouw droomjob gevonden.

Flying HR Officer

Antwerpen

Hou je ervan om alles tot in de puntjes te regelen op HR vlak? Krijg je een energieboost wanneer je collega’s kan helpen met HR vragen? Wil je daarnaast een afwisselende job met veel impact! Dan ben jij dé ideale persoon om onze klanten te ondersteunen met jouw HR skills!

HR Consultant

Antwerpen

Heb je een generalistische HR kennis die je zowel strategisch als operationeel wil inzetten? Hou je ervan om impact te hebben en organisaties op HR vlak naar the next level te brengen? Dan is deze functie écht iets voor jou want impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo!

Lead Technology Architect / CTO

Antwerpen

Ben je een ervaren Software Architect met Project Management skills, klaar voor de volgende stap? Top. Zin om mee te ondernemen in de wereld van start-/scale-ups en innovatieve KMO’s? Nog beter. Impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo. En al zeker als het gaat over het software landschap van starters en groeibedrijven.

Experienced Finance Hero

Antwerpen

Ben je een ervaren finance professional en dus een krak met cijfers? Zin om mee te ondernemen in de wereld van start-en scale-ups? Kan je klanten overtuigen en mensen inspireren? Dan ben jij de juiste persoon om mee onze finance service line uit te bouwen!

Allround Office Assistant

Antwerpen

Ben je op zoek naar véél afwisseling en ben je heel service-minded? Neem je daarnaast ook graag initiatief en krijg je energie wanneer je orde in de chaos kan brengen en anderen écht kan helpen? Dan ben jij dé ideale Office Manager om ons Unikoo team te ondersteunen.

Performance Marketing Lead

Antwerpen

Ervaren performance marketeer? Top. Klaar voor de volgende stap? Nog beter. Zin om mee te ondernemen in de wereld van start- en scale-ups? We want you!
We zoeken iemand die digitale marketing opdrachten kan uitvoeren bij onze klanten, het performance marketing team kan coachen/uitbouwen, maar ook de lead kan nemen in een nieuw initiatief dat op de plank ligt.
Nieuwsgierig? Lees verder en contacteer ons voor vrijblijvend overleg!

Financieel & Administratief Talent

Lummen

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw expertise in finance en administratie? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Flying Office Manager

Lummen

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw expertise in finance en administratie? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Young Graduate – Performance Marketeer

Antwerpen

Altijd al willen weten hoe social media campagnes werken of hoe je producten en services gericht in de markt kan zetten als marketeer? Ben je daarnaast analytisch, hou je van data en wil je deze altijd graag optimaal inzetten? Yes! Dan is Unikoo ‘the perfect match’ voor jou! Bij Unikoo kan je werken op uiteenlopende projecten bij onze klanten (zowel bij digitale start- & scale-ups als bij grotere organisaties) waardoor je op korte tijd ontzettend veel zal bijleren!

Young Graduate - Creative Marketeer

Antwerpen

Laat je jouw creativiteit graag los op social media? Vind je het leuk om te schrijven en bezig te zijn met (video) beelden? En ben jij iemand die graag nieuwe ideeën en concepten bedenkt? Dan is Unikoo misschien wel dé plek voor jou! We zoeken een junior creative marketeer die meewerkt op uiteenlopende trajecten bij verschillende klanten (zowel bij start-ups als grotere organisaties) waardoor je snel bijleert over de wereld van online en offline marketing!

Young Graduate – Flying Office Manager

Antwerpen

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een job waar je écht het verschil kan maken? Hou je van administratie en vooral veel variatie? Dan ben jij helemaal klaar om onze klanten (zowel innovatieve start-, scale-ups als grotere organisaties) te ondersteunen als Flying Office Manager!

Young Graduate – Web Developer

Antwerpen

Ben je helemaal klaar voor een top-carrière als developer? Dan ben je bij Unikoo aan het juiste adres! Je zal ingezet worden op projecten/trajecten bij verschillende klanten (zowel bij innovatieve tech start- & scale-ups als bij grotere organisaties). Hierdoor kom je in aanraking met uiteenlopende technologieën waardoor je heel snel zal bijleren! Bovendien ben je geen nummer bij Unikoo, maar zit je zelf aan het stuur van jouw ontwikkelpad.

Young Graduate – Finance Talent

Antwerpen

Bijna afgestudeerd? Prima! Dan ben je helemaal klaar om jouw carrière te lanceren en zit je bij Unikoo op de perfecte plaats! Bij Unikoo werk je in een start-up sfeer en word je ingezet op projecten en trajecten bij innovatieve kleine en middelgrote organisaties. Klaar om in de wereld van cijfers en rapporteringen te duiken?

Waarom je graag bij ons zal werken

Je bouwt mee aan een gevestigde start-up… en wij bouwen aan jouw carrière!

Unikoo heeft een structuur en stabiliteit, maar is zeker geen bedrijf waar jij in de pas moet lopen. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan ons verhaal en te bepalen waar wij naartoe gaan.

Heb je nog geen idee waar je naartoe wil? Wil je jezelf ontwikkelen in een bepaald domein? Of wil je gewoon doorgroeien in je huidige functie? Het kan allemaal! Jij bepaalt je groeipad, wij zorgen voor de nodige groeimogelijkheden.

photo1photo1photo1

Enkele van onze troeven

Verantwoordelijkheid

Neem verantwoordelijkheid voor je carrière

Flexibiliteit

Geen vaste uren, enkel verantwoordelijkheid

Een Uni(e)koo team

Met diverse, unieke kwaliteiten

Een geweldige werkplek

Karaktervolle kantoren en remote werk

Solliciteer spontaan

Ben je (al) fan van Unikoo, maar vind je hierboven geen baan die bij je past? Dat is helemaal geen probleem! We leren je graag kennen en gaan samen op zoek naar de perfecte match tussen jou en Unikoo.

Solliciteer nu
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.