Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Een professionele kickstart, de volgende stap of een compleet nieuwe wending in je carrière? Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

We zijn altijd op zoek naar talent op vlak van finance & administratie, recruitment & talentbeheer, marketing & communicatie, graphic design en technology & development.

Klinkt als iets voor jou?

Dan ontvangen we je met open armen in een van onze karaktervolle kantoren, waar je terechtkomt in een sterk en hecht team. Samen geven jullie alles voor hippe scale-ups en toffe medium-sized bedrijven.

Recruitment Consultant

Antwerpen

Hou je ervan om mensen dé job van hun leven te helpen vinden? Heb je daarnaast affiniteit met de recruitment trends zoals employer branding? Dan heb jij nu dé job van jouw leven gevonden want impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo!

Flying HR Officer

Antwerpen

Hou je ervan om alles tot in de puntjes te regelen op HR vlak? Krijg je een energieboost wanneer je collega’s kan helpen met HR vragen? Wil je daarnaast een afwisselende job met veel impact! Dan ben jij dé ideale persoon om onze klanten te ondersteunen met jouw HR skills!

HR Consultant

Antwerpen

Heb je een generalistische HR kennis die je zowel strategisch als operationeel wil inzetten? Hou je ervan om impact te hebben en organisaties op HR vlak naar the next level te brengen? Dan is deze functie écht iets voor jou want impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo!

Lead Technology Architect / CTO

Antwerpen

Ben je een ervaren Software Architect met Project Management skills, klaar voor de volgende stap? Top. Zin om mee te ondernemen in de wereld van start-/scale-ups en innovatieve KMO’s? Nog beter. Impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo. En al zeker als het gaat over het software landschap van starters en groeibedrijven.

Experienced Finance Hero

Antwerpen

Ben je een ervaren finance professional en dus een krak met cijfers? Zin om mee te ondernemen in de wereld van start-en scale-ups? Kan je klanten overtuigen en mensen inspireren? Dan ben jij de juiste persoon om mee onze finance service line uit te bouwen!

Performance Marketing Lead

Antwerpen

Ervaren performance marketeer? Top. Klaar voor de volgende stap? Nog beter. Zin om mee te ondernemen in de wereld van start- en scale-ups? We want you!
We zoeken iemand die digitale marketing opdrachten kan uitvoeren bij onze klanten, het performance marketing team kan coachen/uitbouwen, maar ook de lead kan nemen in een nieuw initiatief dat op de plank ligt.
Nieuwsgierig? Lees verder en contacteer ons voor vrijblijvend overleg!

Finance Consultant

Lummen

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw expertise in finance? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Financieel & Administratief Talent

Antwerpen

Heb je financiële en administratieve skills die je graag wil inzetten bij onze klanten (boeiende start-ups & innovatieve KMO’s) waarbij je zelf ook verder kan groeien? Top! Dan willen wij jou heel graag ontmoeten!

Flying Office Manager

Lummen

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw brede expertise in finance, administratie, hr, etc.? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Waarom je graag bij ons zal werken

Je bouwt mee aan een gevestigde start-up… en wij bouwen aan jouw carrière!

Unikoo heeft een structuur en stabiliteit, maar is zeker geen bedrijf waar jij in de pas moet lopen. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan ons verhaal en te bepalen waar wij naartoe gaan.

Heb je nog geen idee waar je naartoe wil? Wil je jezelf ontwikkelen in een bepaald domein? Of wil je gewoon doorgroeien in je huidige functie? Het kan allemaal! Jij bepaalt je groeipad, wij zorgen voor de nodige groeimogelijkheden.

photo1photo1photo1

Enkele van onze troeven

Verantwoordelijkheid

Neem verantwoordelijkheid voor je carrière

Flexibiliteit

Geen vaste uren, enkel verantwoordelijkheid

Een Uni(e)koo team

Met diverse, unieke kwaliteiten

Een geweldige werkplek

Karaktervolle kantoren en remote werk

Solliciteer spontaan

Ben je (al) fan van Unikoo, maar vind je hierboven geen baan die bij je past? Dat is helemaal geen probleem! We leren je graag kennen en gaan samen op zoek naar de perfecte match tussen jou en Unikoo.

Solliciteer nu
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.