Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Een professionele kickstart, de volgende stap of een compleet nieuwe wending in je carrière? Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

We zijn altijd op zoek naar talent op vlak van finance & administratie, recruitment & talentbeheer, marketing & communicatie, graphic design en technology & development.

Finance Hero

LummenAntwerpen

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw expertise in finance? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Experienced Finance Hero

Antwerpen

Ben je een ervaren finance professional en dus een krak met cijfers? Zin om mee te ondernemen in de wereld van start-en scale-ups? Kan je klanten overtuigen en mensen inspireren? Dan ben jij de juiste persoon om mee onze finance service line uit te bouwen!

Full Stack Developer

Antwerpen

Ben je een ervaren en gepassioneerde software engineer, die graag met verschillende technologieën werkt bij dynamische tech start-ups en groeibedrijven waarbij je écht impact kan hebben? Heb je ervaring in het ontwikkelen van innovatieve en future-proof software applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Flying Office Manager

LummenAntwerpen

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw brede expertise in finance, administratie, hr, etc.? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Solution Architect / Software Lead

Antwerpen

Ben je een ervaren Software Architect met een ambitieuze mindset, klaar voor de volgende stap? Top! Zin om mee te ondernemen in de wereld van start-/scale-ups en innovatieve KMO’s? Nog beter. Impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo. En al zeker als het gaat over het software landschap van starters en groeibedrijven.

Marketing Team Lead - Unikoo Limburg

Lummen

Ben je een ervaren marketeer en een krak in communicatie? Kan je klanten overtuigen en mensen inspireren? Dan ben jij misschien de juiste persoon om onze marketing service line mee verder uit te bouwen! Bij Unikoo werk je in een start-up sfeer, heb je échte impact op zowel klanten als onze eigen organisatie en voer je opdrachten uit bij start-ups, scale-ups en innovatieve KMO’s!

Performance Marketing Lead

Antwerpen

Ervaren digital marketeer? Top. Klaar voor de volgende stap? Nog beter. Zin om mee te ondernemen in de wereld van startups, groeibedrijven en impactvolle KMO’s? We want you!
We zoeken iemand die onze marketing services mee kan uitbouwen, trajecten bij onze klanten kan aansturen en het performance marketing team kan coachen.
Nieuwsgierig? Lees verder en contacteer ons voor vrijblijvend overleg!

Financieel & Administratief Talent

AntwerpenLummen

Heb je financiële en administratieve skills die je graag wil inzetten bij onze klanten (boeiende start-ups & innovatieve KMO’s) waarbij je zelf ook verder kan groeien? Top! Dan willen wij jou heel graag ontmoeten!

HR Consultant

Antwerpen

Heb je een generalistische HR kennis die je zowel strategisch als operationeel wil inzetten? Hou je ervan om impact te hebben en organisaties op HR vlak naar the next level te brengen? Dan is deze functie écht iets voor jou want impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo!

Flying HR Officer

Antwerpen

Hou je ervan om alles tot in de puntjes te regelen op HR vlak? Krijg je een energieboost wanneer je collega’s kan helpen met HR vragen? Wil je daarnaast een afwisselende job met veel impact! Dan ben jij dé ideale persoon om onze klanten te ondersteunen met jouw HR skills!

Head of Finance

Antwerpen

Om de groei van Unikoo verder te bestendigen, wensen wij ons management team uit te breiden met een Finance Lead. We zoeken een ervaren Finance professional/manager die strategisch inzicht en people skills combineert met een hands-on mentaliteit.

Zin om mee te ondernemen in de wereld van start-/scale-ups en innovatieve KMO’s? Impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo. Zeker als je mee aan het stuur zit van een organisatie in volle groei, en een cruciale rol speelt in het financiële beleid van groeibedrijven.

Waarom je graag bij ons zal werken

Je bouwt mee aan een gevestigde start-up… en wij bouwen aan jouw carrière!

Unikoo heeft een structuur en stabiliteit, maar is zeker geen bedrijf waar jij in de pas moet lopen. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan ons verhaal en te bepalen waar wij naartoe gaan.

Heb je nog geen idee waar je naartoe wil? Wil je jezelf ontwikkelen in een bepaald domein? Of wil je gewoon doorgroeien in je huidige functie? Het kan allemaal! Jij bepaalt je groeipad, wij zorgen voor de nodige groeimogelijkheden.

photo1photo1photo1

Enkele van onze troeven

Verantwoordelijkheid

Neem verantwoordelijkheid voor je carrière

Flexibiliteit

Geen vaste uren, enkel verantwoordelijkheid

Een Uni(e)koo team

Met diverse, unieke kwaliteiten

Een geweldige werkplek

Karaktervolle kantoren en remote werk

Solliciteer spontaan

Ben je (al) fan van Unikoo, maar vind je hierboven geen baan die bij je past? Dat is helemaal geen probleem! We leren je graag kennen en gaan samen op zoek naar de perfecte match tussen jou en Unikoo.

Solliciteer nu
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.