Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

Een professionele kickstart, de volgende stap of een compleet nieuwe wending in je carrière? Je bent meer dan welkom bij Unikoo.

We zijn altijd op zoek naar talent op vlak van finance & administratie, recruitment & talentbeheer, marketing & communicatie, graphic design en technology & development.

Klinkt als iets voor jou?

Dan ontvangen we je met open armen in een van onze karaktervolle kantoren, waar je terechtkomt in een sterk en hecht team. Samen geven jullie alles voor hippe scale-ups en toffe medium-sized bedrijven.

Financieel & Administratief Talent

Genk

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw expertise in finance en administratie? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Talent Acquisition Specialist

Antwerpen

Hou je ervan om mensen dé job van hun leven te helpen vinden? Heb je daarnaast affiniteit met de recruitment trends zoals employer branding? Dan heb jij nu dé job van jouw leven gevonden want impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo!

Flying HR Officer

Antwerpen

Hou je ervan om alles tot in de puntjes te regelen op HR vlak? Krijg je een energieboost wanneer je collega’s kan helpen met HR vragen? Wil je daarnaast een afwisselende job met veel impact! Dan ben jij dé ideale persoon om onze klanten te ondersteunen met jouw HR skills!

HR & Talent Expert

Antwerpen

Heb je een generalistische HR kennis die je zowel strategisch als operationeel wil inzetten? Hou je ervan om impact te hebben en organisaties op HR vlak naar the next level te brengen? Dan is deze functie écht iets voor jou want impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo!

Financieel & Administratief Talent

Antwerpen

Heb je financiële en administratieve skills die je graag wil inzetten bij onze klanten (boeiende start-ups & innovatieve KMO’s) waarbij je zelf ook verder kan groeien? Top! Dan willen wij jou heel graag ontmoeten!

Marketing & Communicatie Specialist

Genk

Wil je graag start-ups & innovatieve KMO’s doen groeien door online en offline MarCom initiatieven? Dan is Unikoo ‘the perfect match’ voor jou! Je zal door uiteenlopende projecten bij verschillende klanten een nog bredere kennis krijgen binnen de verschillende aspecten van marketing & communicatie. Dus jouw groeimogelijkheden liggen voor het grijpen!

Finance & Reporting Talent

Antwerpen

Hou je ervan om jezelf te verdiepen in ‘cijfers’, initiatieven te nemen, mee te denken hoe processen geoptimaliseerd kunnen worden en vind je het leuk om orde in de chaos te brengen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Marketing & Communicatie Specialist

Gent

Start-ups & innovatieve KMO’s doen groeien door online en offline MarCom initiatieven … word je hier helemaal enthousiast van? Dan is Unikoo ‘the perfect match’ voor jou! Je zal door uiteenlopende projecten bij verschillende klanten een nog bredere kennis krijgen binnen de verschillende aspecten van marketing & communicatie. Dus jouw groeimogelijkheden liggen voor het grijpen!

Lead Designer

Antwerpen

Ben jij een creatief genie, werk je graag grafische concepten uit en wil je een job met impact? Heb jij daarnaast heel veel zin om mee jouw schouders onder ons concept te zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken !

Flying Office Manager

Antwerpen

Hou je van véél afwisseling en ben je service-minded? Neem je daarnaast ook graag initiatief en krijg je energie wanneer je orde in de chaos kan brengen? Dan ben jij dé ideale ‘Flying’ Office Manager om onze klanten te ondersteunen!

Financieel & Administratief Talent

Gent

Word je helemaal enthousiast wanneer je jezelf in de boeiende wereld van ‘cijfers’, rapporteringen, boekhouding en administratie kan onderdompelen? Dan ben je bij Unikoo aan het juiste adres!

Experienced Technology Architect

Antwerpen

Ben je een ervaren Software Architect met Project Management skills, klaar voor de volgende stap ? Top. Zin om mee te ondernemen in de wereld van start-/scale-ups en innovatieve KMO’s? Nog beter. Impact en afwisseling zijn een understatement voor een job binnen Unikoo. En al zeker als het gaat over het software landschap van starters en groeibedrijven.

Full Stack Developer

Antwerpen

Ben je gepassioneerd door development en hou je ervan om te werken op uiteenlopende projecten met verschillende technologieën? Dan ontmoeten wij jou graag!

Young Graduate – Performance Marketeer

Antwerpen

Altijd al willen weten hoe social media campagnes werken of hoe je producten en services gericht in de markt kan zetten als marketeer? Ben je daarnaast analytisch, hou je van data en wil je deze altijd graag optimaal inzetten? Yes! Dan is Unikoo ‘the perfect match’ voor jou! Bij Unikoo kan je werken op uiteenlopende projecten bij onze klanten (zowel bij digitale start- & scale-ups als bij grotere organisaties) waardoor je op korte tijd ontzettend veel zal bijleren!

Young Graduate - Creative Marketeer

Antwerpen

Laat je jouw creativiteit graag los op social media? Vind je het leuk om te schrijven en bezig te zijn met (video) beelden? En ben jij iemand die graag nieuwe ideeën en concepten bedenkt? Dan is Unikoo misschien wel dé plek voor jou! We zoeken een junior creative marketeer die meewerkt op uiteenlopende trajecten bij verschillende klanten (zowel bij start-ups als grotere organisaties) waardoor je snel bijleert over de wereld van online en offline marketing!

Young Graduate – Flying Office Manager

Antwerpen

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een job waar je écht het verschil kan maken? Hou je van administratie en vooral veel variatie? Dan ben jij helemaal klaar om onze klanten (zowel innovatieve start-, scale-ups als grotere organisaties) te ondersteunen als Flying Office Manager!

Young Graduate – Web Developer

Antwerpen

Ben je helemaal klaar voor een top-carrière als developer? Dan ben je bij Unikoo aan het juiste adres! Je zal ingezet worden op projecten/trajecten bij verschillende klanten (zowel bij innovatieve tech start- & scale-ups als bij grotere organisaties). Hierdoor kom je in aanraking met uiteenlopende technologieën waardoor je heel snel zal bijleren! Bovendien ben je geen nummer bij Unikoo, maar zit je zelf aan het stuur van jouw ontwikkelpad.

Young Graduate – Finance Talent

Antwerpen

Bijna afgestudeerd? Prima! Dan ben je helemaal klaar om jouw carrière te lanceren en zit je bij Unikoo op de perfecte plaats! Bij Unikoo werk je in een start-up sfeer en word je ingezet op projecten en trajecten bij innovatieve kleine en middelgrote organisaties. Klaar om in de wereld van cijfers en rapporteringen te duiken?

Flying Office Manager

Genk

Zin om start-ups & innovatieve KMO’s te ondersteunen met jouw expertise in finance en administratie? En wil je daarnaast jouw kennis nog meer verruimen of specialiseren? Dan is deze functie de ideale match voor jou!

Waarom je graag bij ons zal werken

Je bouwt mee aan een gevestigde start-up… en wij bouwen aan jouw carrière!

Unikoo heeft een structuur en stabiliteit, maar is zeker geen bedrijf waar jij in de pas moet lopen. Je krijgt de kans om mee te schrijven aan ons verhaal en te bepalen waar wij naartoe gaan.

Heb je nog geen idee waar je naartoe wil? Wil je jezelf ontwikkelen in een bepaald domein? Of wil je gewoon doorgroeien in je huidige functie? Het kan allemaal! Jij bepaalt je groeipad, wij zorgen voor de nodige groeimogelijkheden.

photo1photo1photo1

Enkele van onze troeven

Verantwoordelijkheid

Neem verantwoordelijkheid voor je carrière

Flexibiliteit

Geen vaste uren, enkel verantwoordelijkheid

Een Uni(e)koo team

Met diverse, unieke kwaliteiten

Een geweldige werkplek

Karaktervolle kantoren en remote werk

Solliciteer spontaan

Ben je (al) fan van Unikoo, maar vind je hierboven geen baan die bij je past? Dat is helemaal geen probleem! We leren je graag kennen en gaan samen op zoek naar de perfecte match tussen jou en Unikoo.

Solliciteer nu
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.