Branding & rebranding

Een nieuwe brand creëren of kiezen voor rebranding: wat jij wilt, doen wij. Het liefst gaan we voor een totaalaanpak, van creatief concept tot volledige uitwerking.

Branding

De eerste stap is een nieuwe strategie bepalen of je huidige strategie nakijken. Daarbij analyseren we:

  • de toegevoegde waarde van je bedrijf
  • je businessmodel
  • je concurrenten
  • je marktpositie

Vervolgens creëren we een merkidentiteit en -boodschap. In samenwerking met ons marketingteam ontwerpen we alles wat je daarvoor nodig hebt – van logo tot naamkaartjes – en bouwen we een authentiek bedrijfsbeeld op. 

De uiteindelijke bedoeling? Dat mensen een positief gevoel krijgen over je organisatie en dat je een connectie creëert met je ideale klant. De precieze aanpak verschilt van klant tot klant, en is dus altijd gepersonaliseerd.

Je krijgt van ons ook een aangepaste communicatiestrategie. Zodra die klaar is, hoor je van ons wat de beste communicatiekanalen zijn voor jouw onderneming.

Rebranding

Bestaat je bedrijf al wat langer en wil je je merkidentiteit of brandingstrategie opfrissen? Komen je visuals niet meer overeen met je bedrijfswaarden? Of wil je mee-evolueren met een almaar veranderende wereld? Schakel ons dan in voor een rebranding. 

Wij bekijken wat je nu al hebt en analyseren waar verbetering mogelijk is. Wees gerust: niet alles hoeft anders. We beslissen samen wat het best is voor je bedrijf: een volledige ommezwaai, enkele aanpassingen of iets daartussenin.