bgshapesCreated with Sketch.

Unieke troeven

Wat ons Unikoo maakt

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Zo win je veel tijd en hoef je geen energie te steken in een wirwar aan partijen. Bovendien zijn onze interne expertiseteams goed op elkaar afgestemd. Resultaat: meer efficiëntie en beter werk.

Alles kan, niets moet

Alles kan, niets moet

Een strategisch project, het opvangen van een tijdelijke piek in werkvolume, het uitbesteden van bepaalde taken, een expert en/of operationeel profiel. Jij bepaalt wat, hoe, wanneer en hoeveel. No strings attached.

Altijd op je gemak

Altijd op je gemak

Bij Unikoo ben je gerust, wat er ook gebeurt. Omdat we werken met teams, kunnen we schakelen wanneer vervanging zich opdringt door vakantie, ziekte of een werknemer die vertrekt.

Waar mikken we op

Start-up, scale-up of innovatieve kmo?

Dan kan ons model een unieke meerwaarde bieden. Eén aanspreekpunt voor alle ondersteuning en advies die nodig zijn om uw organisatie te laten groeien. Elke case is anders, daarom bieden we flexibiliteit in onze samenwerkingsmodellen.

Projectbasis

Projectbasis

Laat ons uw project, groot of klein, realiseren voor een vaste prijs of in regie. We zullen onze ervaring en professionele aanpak toepassen.

Detachering

Detachering

Versterk uw organisatie met specifieke expertise van onze teams, voor een aantal uren/dagen per week/maand, op locatie of op afstand.

Outsourcing

Outsourcing

Elimineer alle rompslomp door specifieke activiteiten uit te besteden en focus op de dingen die maximale toegevoegde waarde bieden.

Referenties

Wat wij al hebben gedaan

The Beacon

Een baken van vertrouwen voor (visuele) communicatie

Lees meer

Dripl

Een frisse kijk op de administratieve ondersteuning van Dripl

Lees meer

Zie je graag meer?

Wij kunnen niet wachten om jou ook te helpen. Bekijk in de tussentijd zeker de referenties voor onze verschillende diensten.

Naar alle services

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo

Recente blogartikels

Onze experten aan het woord

Blog preview image

06/03/2023

Finance & administratie

Debiteurenbeheer, een noodzakelijk kwaad

Debiteurenbeheer, we kunnen er niet omheen. Het opvolgen van betalingen is voor quasi niemand een favoriete bezigheid, maar toch is een goed debiteurenbeheer key voor een vlotte bedrijfsvoering. Want zonder cash kom je helaas niet ver. Met deze tips maak je debiteurenbeheer net iets aangenamer.

Blog preview image

11/01/2023

Marketing & communicatieFinance & administratieGraphic & digital designTechnology & developmentHR & Talent Management

Unikoo blikt terug op 2022

Wat een jaar! Met de feestdiners achter de kiezen en de kerstbomen (bijna) opgeborgen op zolder, blikken de Unikoo-ers terug op 2022. Een jaar dat de geschiedenisboeken ingaat als een jaar vol geopolitieke frictie en economische onzekerheid. Maar ook een jaar waarin Unikoo standvastigheid en maturiteit bewees, én waar we zelfs enkele belangrijke stappen in onze groei zetten. Onze teams gidsen je door het voorbije jaar.

Blog preview image

01/12/2022

Marketing & communicatie

Adverteren op Google? Doen!

Google Ads is een enorm veelzijdig marketingplatform, in deze blogpost leer je hoe dit platform waarde kan creëren voor uw onderneming.

Meer laden +
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.