bgshapesCreated with Sketch.

Unieke troeven

Wat ons Unikoo maakt

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Zo win je veel tijd en hoef je geen energie te steken in een wirwar aan partijen. Bovendien zijn onze interne expertiseteams goed op elkaar afgestemd. Resultaat: meer efficiëntie en beter werk.

Alles kan, niets moet

Alles kan, niets moet

Een strategisch project, het opvangen van een tijdelijke piek in werkvolume, het uitbesteden van bepaalde taken, een expert en/of operationeel profiel. Jij bepaalt wat, hoe, wanneer en hoeveel. No strings attached.

Altijd op je gemak

Altijd op je gemak

Bij Unikoo ben je gerust, wat er ook gebeurt. Omdat we werken met teams, kunnen we schakelen wanneer vervanging zich opdringt door vakantie, ziekte of een werknemer die vertrekt.

Klaar om jouw carrière te lanceren?

Ontdek onze Young Graduate vacatures!

Heb je (bijna) jouw diploma op zak en sta je te popelen om de arbeidsmarkt te veroveren? Ben je op zoek naar een boeiende, uitdagende maar bovenal leuke job in een héél tof team? 

Goed nieuws, dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk nu snel onze Young Graduate vacatures op onze careerpage. 

calendar

Waar mikken we op

Start-up, scale-up of innovatieve kmo?

Dan kan ons model een unieke meerwaarde bieden. Eén aanspreekpunt voor alle ondersteuning en advies die nodig zijn om uw organisatie te laten groeien. Elke case is anders, daarom bieden we flexibiliteit in onze samenwerkingsmodellen.

Projectbasis

Projectbasis

Laat ons uw project, groot of klein, realiseren voor een vaste prijs of in regie. We zullen onze ervaring en professionele aanpak toepassen.

Detachering

Detachering

Versterk uw organisatie met specifieke expertise van onze teams, voor een aantal uren/dagen per week/maand, op locatie of op afstand.

Outsourcing

Outsourcing

Elimineer alle rompslomp door specifieke activiteiten uit te besteden en focus op de dingen die maximale toegevoegde waarde bieden.

Referenties

Wat wij al hebben gedaan

De Lijn

User interfaces die sluiten als een bus

Meer info

Cube Lockers

Bedrijfssupport die je niet in een hokje kan plaatsen

Meer info

Zie je graag meer?

Wij kunnen niet wachten om jou ook te helpen. Bekijk in de tussentijd zeker de referenties voor onze verschillende diensten.

Naar alle services

Getuigenissen

Wat onze klanten zeggen

LogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogoLogo

Recente blogartikels

Onze experten aan het woord

Blog preview image

11/01/2023

Marketing & communicatieFinance & administratieGraphic & digital designTechnology & developmentRecruitment & talentbeheer

Unikoo blikt terug op 2022

Wat een jaar! Met de feestdiners achter de kiezen en de kerstbomen (bijna) opgeborgen op zolder, blikken de Unikoo-ers terug op 2022. Een jaar dat de geschiedenisboeken ingaat als een jaar vol geopolitieke frictie en economische onzekerheid. Maar ook een jaar waarin Unikoo standvastigheid en maturiteit bewees, én waar we zelfs enkele belangrijke stappen in onze groei zetten. Onze teams gidsen je door het voorbije jaar.

Blog preview image

01/12/2022

Marketing & communicatie

Adverteren op Google? Doen!

Google Ads is een enorm veelzijdig marketingplatform, in deze blogpost leer je hoe dit platform waarde kan creëren voor uw onderneming.

Blog preview image

13/10/2022

Finance & administratie

Waarom Power Query?

De kinderen zijn naar school, het is stil in huis en met een verse koffie in de hand kan ik me eindelijk buigen over een Excel-sheet vol cijfers, gesterkt met Power Query (geen zorgen, we leggen later nog uit). Dat is het mooiste moment van mijn werkdag. Wat geeft immers meer energie dan te duiken in die nietszeggende nummertjes om ze dan om te toveren tot een rapport waar zelfs een vijfjarig kind de essentie uit kan afleiden?

Meer laden +
newsletter

Nieuwsbrief

Hapklare weetjes over marketing, digitalisering, recruitment en zoveel meer? Meld je aan op onze nieuwsbrief.