PIXMIX Studios

case

Het Project

PIXMIX Studios had twee vragen voor Unikoo: of we hun administratie konden overnemen én hun webdesign omvormen tot een werkende website. Ons antwoord? Tweemaal ja!

Eerst, de administratie. Vroeger stuurde het bedrijf zijn documenten elk kwartaal naar de boekhouder. Alleen zorgde dat voor twee problemen: een slecht verdeelde workload en een beperkt overzicht. Het werd ontzettend moeilijk om te antwoorden op eenvoudige vragen als ‘Welke klanten hebben achterstallige betalingen?’ en ‘Wanneer moeten we onze leveranciers uiterlijk betalen?’.

Dat moest anders. Ons Finance & administratie-team koos voor een wekelijkse boekhouding en maakte van Exact Online het standaardprogramma. Sindsdien varen de zaakvoerders blindelings op cijfers in realtime. Openstaande klanten opvolgen en leveranciers betalen? Het was nog nooit zo gemakkelijk. We regelen ook de facturatie van het bedrijf. Die krijgt nu genoeg opvolging en is altijd stipt. Hallo, positieve cashflow. Bovendien sturen we het bedrijf elke maand een managementrapportering. Zo weten de zaakvoerders precies hoe ze PIXMIX Studios nog beter leiden.

De Klant

PIXMIX Studios is een postproductiehuis in Berchem. Het creëert content voor film, televisie en internet.

service

Finance & administratie