Medical Precision

De full health check van Medical Precision

Over
Medical Precision

Medical Precision helpt medische professionals met verkoop, onderhoud en herstellingen van hun endoscopen en echoprobes.

Het Project

Er zijn onmiskenbaar heel wat pijnpunten in de medische sector, en administratie is daar ééntje van. Bovendien is het voor Medical Precision als dienstverlener in de medische sector van belang om professionaliteit en betrouwbaarheid uit te stralen. Een rebrand operatie was dan ook aan de orde. De endoscopenverdeler vond enkele jaren geleden dan ook de weg naar Unikoo voor ondersteuning in administratie, debiteurenbeheer, het digitaliseringsproces en een rebranding.

Marketing & communicatie
Graphic & digital design
Technology & development
Finance & administratie

Vinger aan de pols met finadmin-ondersteuning

  • Onze finadmin-support stelde voor de vroegere administratie een duidelijk en volledig overzicht op, ook wanneer er nog geen digitale documentatie was. Zo heeft het bedrijf de onderhoudsgeschiedenis van àlle toestellen, niet enkel van diegene die via Teamleader werden gedocumenteerd.
  • Hiernaast nam onze administratieve go-getter ook het debiteurenbeheer op en vulde op deze manier heel wat gaten in de boekhouding. Alle oude onbetaalde facturen werden opgevolgd en weggewerkt en eventuele foutjes uit het verleden werden rechtgezet.
  • Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom staat onze finadmin-support het bedrijf inmiddels zelf bij met het opstellen van facturen en het beheer van de voorraden, zodat de bedrijfsvoerders meer tijd over hebben voor hun core business.
  • Hiernaast zorgt ze, doordat ze enkele office management taken op haar neemt, voor nog verdere ontzorging én zorgt ze mee voor de opvolging van andere businessopportuniteiten.

Een succesvolle rebrand operatie

  • Onze experts in design, development en marketing deden een volledige gezondheidsanalyse van het merk. Behandelingsfase 1? Het implementeren van een hedendaagse huisstijl. We namen het logo van Medical Precision onder handen en gaven het een moderne look en feel. De roodtinten, golvende vormen en het duidelijke lettertype vormen de basis voor alle verdere designs.
  • Aan de hand van deze volledige rebrand namen we in fase 2 de website onder handen. We herbekeken de structuur, creëerden nieuwe webdesigns en bouwden een volledig nieuwe site in Webflow - een uiterst gebruiksvriendelijk all-in-one platform met een ingebouwd CMS dat de klant in staat stelt om zelf aanpassingen te maken.
  • Verder stelden we ook nieuwe grafische designs voor om naamkaartjes, powerpoint-templates, infobrochures en zo verder, allemaal aan te passen aan de nieuwe huisstijl.

Het resultaat

Na deze ingrepen komt Medical Precision betrouwbaar over, heeft het bijna al zijn administratieve zaakjes op orde en straalt het bedrijf de geloofwaardigheid uit van de belangrijke speler die het eigenlijk is.

Heeft jouw bedrijf ook nood aan een vinger aan de pols of een volledige gezondheidsanalyse? Neem contact op met Unikoo, en onze teams werken samen om het beste uit jouw bedrijf te halen.

06044CB7-43DA-428A-8A72-2F46D99A5D1D Created with sketchtool.
E83DD3F4-AAD6-41C7-B872-85385D10F602 Created with sketchtool.
Meer weten over deze case?
Evelien Maes
Marketing & Communication Lead
hello@unikoo.be

Wat wij nog meer gedaan hebben

Peeq

Een stralende website voor Peeq

Unifly

Finance & HR aan boord bij Unifly

Golazo

Financiële topprestaties voor Golazo

De Hoveniers

Een florerende branding

The Beacon

Een baken van vertrouwen voor (visuele) communicatie

Talenco

Een goed geoliede finance machine voor Talenco

The Pelvic Floor

Van kennis en passie naar een sterk (digitaal) merk